TATA JE OD OVE UNIŠTENE SOBE NAPRAVIO PRAVI RAJ ZA KĆERKICU: 1 detalj je mnogima zapao za oko! (FOTO)

Arhitektura i dizajn
TATA JE OD OVE UNIŠTENE SOBE NAPRAVIO PRAVI RAJ ZA KĆERKICU: 1 detalj je mnogima zapao za oko! (FOTO)
.

Jedan tata odlučio je da za svoju mezimicu, koja bi trebalo da se rodi za dva meseca, preuredi staru sobu i od nje napravi pravi bebi-kutak.

Njegov posao nije bilo lak, jer je u sobi trebalo dosta toga preurediti, a ujedno je morao da traži i dozvolu od opštine da odradi izolaciju u dijelu kuće gde će ubuduće spavati njegova kćerka. Nakon što je dobio sve neophodne papire, vredni tata sa Novog Zelanda se bacio na posao.

renoviranje-sobe-6-460x0

renoviranje-sobe-1-460x0

 

Za početak se pobrinuo da uradi zidove i postavi dobru izolaciju, a potom je u sobu postavio itison, kako bi njemu i supruzi bilo uvijek toplo dok uživaju sa kćerkicom. Potom je zidove okrečio u svjetlo plavu boju, a na prozor je stavio nove, deblje zavese, kako bi po potrebi on i supruga mogli da zamrače prostoriju.

renoviranje-sobe-8-460x0

U sobu je od namještaja unijeto samo ono što treba, ali je jedan detalj svima zapao za oko. Naime, osim dječijeg kreveca, komode za stvari i udobne stolice, tata je u sobu ubacio i jedan krevet sa fiokom, u kojoj je dodatni dušek.

renoviranje-sobe-5-460x0

renoviranje-sobe-4-460x0

- Ovo je odlična ideja što ste ubacili i krevet unutra. Mnogo mi je poznata ona situacija kada bih se vratio u krevet a beba se probudi za pet minuta. Ovako ćete uvijek biti uz nju - napisao je jedan korisnik Reddita.

Tata je rekao da je upravo na to mislio kada je krevet prebacivao u sobu.

(Telegraf.rs/Foto: Reddit)

Ne propustite