KO JE LIJEPA ANJA, DJEVOJKA KOJA ĆE IVANU IVANOVIĆU RODITI DRUGO DIJETE: Krije je od javnosti, objavljen snimak!

Show
KO JE LIJEPA ANJA, DJEVOJKA KOJA ĆE IVANU IVANOVIĆU RODITI DRUGO DIJETE: Krije je od javnosti, objavljen snimak!
.

Autor i voditelj Ivan Ivanović, očekuje prinovu. On i njegova dugogodišnja izabranica Anja Petrović čekaju prvo zajedničko dijete nakon pet godina veze, a njihova ljubavna priča daleko je od očiju javnosti

Ivan i Anja su u vezi od 2016. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, jer je Anja, prema navodima medija, bila dio šireg društva popularnog voditelja.

Ivanović nije često pričao o svom privatnom životu, pa ni o djevojci Anji, ali je svojevremeno priznao da je ona pravi heroj, jer kako je rekao, njega nije nimalo lako trpiti.

“Užasno je teško biti sa mnom! Divim se svojoj djevojci. Potpuno sam ozbiljan kad kažem da je ona pravi heroj. Sama činjenica da radim ovaj posao dovoljno je komplikovana, a na to dodaj moj karakter, pa moju istoriju – iza sebe imam brak, ćerku… Sve to i te kako utiče na vezu”, rekao je svojevremeno voditelj.

Ona je rodom iz Topole, a domaći mediji još tada su pisali o svakom koraku njihove veze – ili barem o onome što su uspjevali da saznaju. Tako je svojevremeno u jednom tabloidu izašao tekst o tome da je Ivanović upoznao roditelje svoje djevojke već poslije par mjeseci veze.

Sam voditelj nije puno govorio o svojoj izabranici.

Svojevremeno je, dok je još snimao emisiju u svom stanu, takozvano “Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem”, u razgovoru za jedan domaći portal izjavio da njegova izabranica nije uvijek u publici.

“Ponekad je u publici. Nije uvijek. Bila je nekoliko puta. Sakrio sam je od vas namjerno. To ne krijem. Krijem nju, ne krijem to da sam je sakrio”, rekao je Ivanović tada.

Na ljeto 2019. godine, objavio je video sa godišnjeg odmora, na kojem se iz pozadine mogla vidjeti njegova izabranica. Ona je tada sjedila na vrhu brodića, odmarajući u nježnoj, bijeloj haljini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Ivanović (@veceivan)

(Nova.rs)

Ne propustite