OVAJ DASA JE UNUK ČUVENOG GIDRE Žene otkidaju na njega, a on zna sve djedove TAJNE (FOTO)

Show
OVAJ DASA JE UNUK ČUVENOG GIDRE Žene otkidaju na njega, a on zna sve djedove TAJNE (FOTO)
Dragomir Bojanić Gidra bio je jedan od najpopularnijih domaćih glumaca na ovim prostorima u ovom vijeku.

Dragomir Bojanić Gidra bio je jedan od najpopularnijih domaćih glumaca na ovim prostorima u ovom vijeku.

Preminuo je prije 28 godina, a za sobom je ostavio kćerku Jelenu koju je dobio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić, ali i unuka, srpskog manekena Jovana Stojanovića, čiji je deda bio rođeni Gidrin brat.

Jovan se proteklih godina pojavljivao u spotovima domaćih zvijezda, radio je brojne kampanje za poznate brendove, a imao je i pozive za rijaliti programe.

Veoma je atraktivan i djevojke su često očarane njegovim izgledom. Pojedini kažu da ima i šarm poznatog djede.

Jovan je jednom prilikom otkrio da je Gidra bio hapšen zbog pričanja viceva o pokojnom Josipu Brozu Titu.

– Gidra je obožavao da priča viceve o Titu, a u to vrijeme su hapsili svakog ko to radi. Tako su jednom prilikom uhapsili i mog djedu. U stanicu je došao njegov brat da ga izbavi i kada ja ušao unutra, nigdje nikoga, ni na vratima, niti bilo gdje. Samo se čula buka iz neke kancelarije. Taj moj drugi djeda je onda uletio u kancelariju, a na stolu sjedi Gidra, svi policajci oko njega, on priča viceve o Titu i oni svi umiru od smijeha. Tako je prošlo to hapšenje – otkrio je Jovan za Blic prije nekoliko godina, kao i to da nisu tačne priče da je Godra bio nevjeran svojoj ženi Ljiljani.

jovan-stojanovic

– Nije tačno da je moj djeda bio švaler. On je mnogo volio moju babu. Ludo su se voljeli i od te silne ljubavi dolazilo je i do velikih svađa, pa su se zbog toga rastajali jedno od drugog, i to čak šest puta, ali on se njoj uvijek vraćao. Nije odlazio od nje zbog drugih žena, to nije tačno – tvrdi on.

Maneken se dobro sjeća legendarnog djede i kaže da je bio isti privatno, kao i u čuvenoj franšizi “Žikina dinastija”.

– Kakav je bio u “Žikinoj dinastiji”, takav je bio i privatno, vjerujte mi na reč. Mnogo je sebe dao u toj ulozi. Dosta je teksta i sam ubacio. Ima glumaca iz starije ekipe koji su bili drugačiji privatno od onoga što vidimo na malom ekranu, ali on je uvijek bio isti. Autentičan. Uvijek zanimljiv, pun humora, stalno smo se smijali kada smo mu išli u posjetu – prisetio se Stojanović.

jovan-stojanoviz2

Ovaj mladić nedavno je priznao da je srećna što se snima nastavak “Žikine dinastije”, prenosi Objektiv.

– Oduševljen sam što se snima nastavak “Žikine dinastije” i siguran sam da će film biti odličan! I moj djeda Gidra bi bio presrećan! Drago mi je što što su Rialda i Vladimir pristali da opet igraju Mariju i Bobu, a njihovog sina Mišu genijalni Nikola Kojo – rekao je potomak slavnog glumca za “Informer” i dodao:

– Bez Rialde, Vladimira i Koje desila bi se ista situacija kao sa filmom “Mi nismo anđeli 3″, koji nije dobro prošao kod publike. Lijepo je i što se Vesna Čipčić vraća u ulozi čuvene Elze.

 

Ne propustite