PROCURILO! CECA SE SELI IZ ARKANOVE VILE? Živjet će sa novim dečkom, EVO I GDJE!

Show
PROCURILO! CECA SE SELI IZ ARKANOVE VILE? Živjet će sa novim dečkom, EVO I GDJE!
.

"Bogdan je pozvao majku i sve joj rekao!"

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović se navodno uselila kod novog dečka Bogdana Srejovića. Ceca svakodnevno boravi u njegovom iznajmljenom stanu, a u svoju vilu u Ljutice Bogdana ode jednom nedeljno.

- Ceca svake noći spava kod Bogdana, zato što im trenutno prija da budu sami. U Arkanovoj vili živi njena sestra Lidija Ocokoljić sa svojim suprugom Predragom i četvoro djece. Zatim, tu su Veljko, Bogdana i mali Željko. Uglavnom, stalno im je puna kuća, a Ceca i njen dragi žele privatnost. - kaže izvor blizak pjevačici za domaće medije.

ceca-raznatovic-i-decko-4-830x0

foto: Žena Blic

 On dodaje da navodno Ražnatovićeva koja ne voli mnogo da izlazi, sa devet godina mlađim dečkom često švrlja:

- Stalno su u restoranu "Rodizio", gde Bogdan radi kao menadžer. Tu se druže sa prijateljima i uživaju u jelu i piću. Zajedno odlaze u kupovinu, uopšte se više ne kriju. Prije tri dana su bili u jednom tržnom centru na Novom Beogradu, a poslije toga su napravili rođendansko iznenađenje Cecinoj prijateljici Biljani Spasić. Ceca je procvjetala od kako je zaljubljena. U njoj ima volje za životom više nego ikada. Ništa je ne mrzi, sve hoće - priča izvor.

Za Cecinu i Bogdanovu vezu navodno su prvo saznali njegovi roditelji, tačnije Srejovićeva majka Mira:

- Njegovi roditelji su razvedeni. Otac mu živi u Kragujevcu, a majka u Beogradu, mada trenutno boravi u Londonu. Kada je Bogdan shvatio da Ceca i on ne mogu više da se kriju, i da će novinari saznati za njihovu vezu, pozvao je majku i sve joj rekao. Ona je u prvi mah bila šokirana, ne zbog razlike u godinama, već zato što joj je bilo nevjerovatno da se njen sin smuvao sa tako velikom zvijezdom. Kada se pribrala, upoznala se sa Cecom preko video-poziva. Rekla im je da im želi svu sreću svijeta, jer to zaslužuju.

(Srbija Danas)

Ne propustite