JOŠ UVIJEK NISTE PRONAŠLI PRAVU LJUBAV: Možda radite POGREŠNO ove 4 stvari?

Zdrav život
JOŠ UVIJEK NISTE PRONAŠLI PRAVU LJUBAV: Možda radite POGREŠNO ove 4 stvari?
I onda se, logično, zapitate da li je uopšte moguće da pronađete pravu ljubav i odgovarajućeg partnera, ili vam je suđeno da ostanete sami

I onda se, logično, zapitate da li je uopšte moguće da pronađete pravu ljubav i odgovarajućeg partnera, ili vam je suđeno da ostanete sami

Ne postoji osoba koja se nikada nije razočarala u ljubav. Nekima se to dogodi jednom. A nekima se, nažalost, događa iznova i iznova.

I onda se, logično, zapitate da li je uopšte moguće da pronađete pravu ljubav i odgovarajućeg partnera, ili vam je suđeno da ostanete sami.

Odgovor je da on sigurno postoji, ali možda kroz negativne misaone obrasce ne dozvoljavate da ljubav ispuni vaš život.

2018-07-12-49166-1531393329-large

Iskustva mnogih pokazuju da potraga za odgovarajućim partnerom i iskrenom ljubavlju može trajati dugo i izgledati beznadežno, kao traganje za iglom u plastu sijena.

Predstavljamo vam spisak od 4 stvari koje vas ograničavaju da pronađete pravu ljubav:

1. Traganje za savršenstvom

Skloni smo da maštamo i vizualizujemo mnoge stvari u životu, pa tako i partnera. Mnogi maštaju o njegovom fizičkom izgledu, boji očiju i građi, a drugi o njegovim osobinama i karakternim crtama. Često kada spojite ovo dvoje dobićete idealnog partnera. Ali, da li ovakva osoba postoji?

Da li je traganje za gospodinom savršenim rizično?

Vizualizacija i mašta nas opuštaju, pomažu da pošaljemo pravu energiju u Univerzum, ali na polju ljubavi mogu biti toksične. osobe koje vizualizuju potencijalnog partnera mogu odbijati mnoge šasne i prilike za prijatan romantičlni odnos. Postoji rizik čak i da odbiju osobu sa kojom bi bili savršeno kompatibilni, jer se ne uklapa u njihovu percepciju savršenstva.

2. Odnosi bez obaveza kao savremeni trend

Sve više postaju zastupljene veze bez obaveza, bilo koje odgovornosti, obećanja, predanosti i zakletvi. U užurbanom savremneom svijetu i pojam ljubavi posmatra se iz više uglova nego ikada prije, a moguće je da ovi uspostavljeni trendovi odnosa bez obaveza mogu biti jedan od uzroka zašto još uvijek niste pronašli srodnu dušu.

3. Tehnologija mijenja komunikaciju

Pogledajte oko sebe u restoranu, tržnim centrima i gradskom prijevozu. Vidjećete brojne ljude koji većinu vremena provode gledajući u svoj mobilni telefon. Napredak tehnologije, društvene mreže i internet mogu biti sjajne i praktične alatke za život svakog pojedinca, ali ne smijemo izostaviti i zaboraviti na moć tradicionalnog komuniciranja.

Komunikacija oči u oči je presudna za upoznavanje osobe, dodir druge duše i energetsku konekciju. Samo ovakvim susretom možete uvidjeti i kreirati istinsku ljubav.

4. Birate loše veze umjesto usamljenosti

Ljubav dolazi kada se najmanje nadate! Prelazak iz jednog neosnovanog i toksičlnog odnosa u drugi, samo radi bijega od samoće, nije rešenje ni dobar put ka ljubavi.

Umjesto da idete iz jednog u drugi odnos i doživljavate nova razočaranja, posvetite se sebi. Zadovoljite svoje potrebe, pružite sebi ljubav i ne zaboravite da analizirate svoje emocije.

Kada sebi pružite nježnost, vrata ljubavi počinju polako da se otvaraju u vašem životu.

Ne propustite