Žario je i palio Holivudom 90-ih, slamao ženska srca, a onda nestao: Danas je NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Show
Žario je i palio Holivudom 90-ih, slamao ženska srca, a onda nestao: Danas je NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)
Publika ga je zavoljela kao "Džordža iz džungle" i glavnog junaka "Mumije", a danas je potpuno drugi lik

Brendan Frejzer (52) je tokom devedesetih važio za jednu od najvećih holivudskih zvijezda. Proslavio se ulogama u filmovima "Džordž iz džungle" i kao glavni junak "Mumije", gdje je glumio s Rejčel Vajs.

Nakon velikog uspeha sa pomenutim filmskim ostvarenjima povukao se iz Holivuda 2010. godine, iako je nastavio sa povremenim snimanjem manjih filmova i televizijskih serija. Nikada više nije dostigao uspjeh iz 90-ih.

screenshot-25-2

U jednom intervjuu 2018. tvrdio je da ga je Holivud stavio na crnu listu.

Kasnije je ispričao kako su se*ualno zlostavljanje, propali brak, depresija i česte povrede upropastile njegovu karijeru.

Prema njegovim riječima, 2003. godine ga je uznemiravao uticajni novinar Filip Berk, tada i predsjednik HFPA.

"Lijevom rukom me je uhvatio za zadnjicu i gurnuo mi prst. Osjetio sam mučninu. Osjećao sam se kao malo dijete, kao da mi je knedla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati, rekao je ispričao je Frejzer za GQ, u jednom od svojih rijetkih intervjua.

239351-profimedia0510771594-ff

Prema njegovim tvrdnjama, odmah nakon incidenta napustio je hotel i od sramote o nemilom događaju nikom nije riječ rekao, osim svojoj ženi. Plašio se i kako će se to odraziti na njegovu karijeru.

"Nisam htio da se raspravljam s ljudima i govorim kako se osjećam, ili da to postane deo moje biografije. Postao sam depresivan. Krivio sam sebe i bio sam očajan jer sam sebi govorio ‘nije to ništa, tip me je samo dodirnuo", rekao je.

Kasnije je sve prijavio Holivudskoj asocijaciji za strane medije, ali usledilo je ignorisanje njegovih optužbi.

Berk je tvrdnje glumca žestoko odbacio i čitavu verziju događaja nazvao izmišljotinom, a Frejzera su nakon toga prestali da zovu na dodjele Zlatnih globusa i slične događaje...

Međutim, ubrzo nakon toga su svoj danak počele da uzimaju njegove prethodne uloge. Frejzer je često sam snimao akcione scene, bez kaskadera da ga mijenja, pa je povređivao kičmu.

239349-profimedia0510771609-ff

Morao je više puta da ide na operaciju leđa i koljena, pa čak i na operaciju glasnih žica.

Brendan danas ima 52 godine i potpuno se promijenio, toliko da ga mnogi ne prepoznaju na ulici. Nabacio je i kilograme.

 

 

(Stil.Kurir)

Ne propustite