RADIJATOR JE IZGLEDAO ČISTO, A ONDA JE URADILA 1 STVAR I ZAPREPASTILA SE: Pogledajte šta je iz njega izašlo

Praktična žena
RADIJATOR JE IZGLEDAO ČISTO, A ONDA JE URADILA 1 STVAR I ZAPREPASTILA SE: Pogledajte šta je iz njega izašlo
.

Većina nas radijator čisti dosta površno, nesvjesni šta se krije iza njega. Ova djevojka, koja je podstanar u stanu u posljednje tri godine, riješila je da detaljno očisti radijator u kuhinji i zgrozila se prizorom.

Na Tik Toku se pojavio snimak jedne djevojke koja je riješila da pokaže koliko se prljavštine krilo u njenim radijatorima koji su na prvi pogled djelovali čisto.

Na snimku se vidi za početak gomila prašine, ali to nije bilo ništa u odnosu na ono što je zatekla iznutra, nakon što je skinula ramove.

Ramove je prvo stavila da se malo natope pa ih je dobro oprala sredstvom za čišćenje. Tada je ispod samog radijatora stavila kantu i s gornje strane kroz radijator ispustila vruću vodu kako bi sva prljavština otišla u kantu.

7jwk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvrrn01eqv8vntgwotfhyzqwnjflymzhmdu0mzc5zja0ndk2ndaymtuucg5nkzmczqkeaieaaq

foto: Printscreen

Nakon toga, obrisala je svu zaostalu prljavštinu i radijator naprskala sredstvom za čišćenje pa je dobro oprala sve delove do kojih je mogla da dođe.

Kada se sve osušilo, vratila je okvir na radijator, koji je izgledao kao nov nakon što je završila.

- Nemojte me osuđivati, samo pokušavam da očistim kuću. Trebalo mi je oko sat vremena da sve uradim i mogu da kažem da se isplatilo - zaključila je, dok joj većina ljudi poručuje da nikada nisu rastavljali radijator, ali da sada, kada vide šta se krije unutra, svakako planiraju da urade isto.

(Žena Blic)

Ne propustite