VEČERAS MLADI MJESEC donosi HAOS! Nervoza i NESANICA su propratne pojave, a vjerovanje nalaže da ovo morate da uradite

Kiosk
VEČERAS MLADI MJESEC donosi HAOS! Nervoza i NESANICA su propratne pojave, a vjerovanje nalaže da ovo morate da uradite
Danas je prvi Mladi Mjesec 2021. godine u znaku Jarca

Danas je prvi Mladi Mjesec 2021. godine u znaku Jarca. Lekcija koju možemo naučiti je otpustiti staru bol i sa ljubavlju okrenuti se novim stvarima. Mladi Mjesec najavljuje nove početke, tako da bi sada bilo najbolje vrijeme da započnete nove poslove ili životna poglavlja.

Nakon ovoga se mogu pojaviti simptomi poput lošeg sna, umora, napetosti i nervoze, glavobolje, simptomi slični gripu, probavni problemi, vrtoglavice. Zato pažljivo slušajte šta je vašem tijelu potrebno i trudite se da ne pretjarate u nekim stvarima.

veceras-mlad-mjesec-u-znaku-bika-i-kako-da-to-najbolje-iskoristite

Mjesec je u Jarcu pa je ovo slika perioda kada brinemo o finansijama, želimo da radimo i da imamo sigurnost. Želimo da napredujemo i osjećamo da je napokon došlo pravo vrijeme da se posvetimo poslu i svojim planovima.

Jarac bi mogao da prouzrokuje povratak u prošlost i na sjećanja, a ukoliko uspijete da ih prevaziđete, izlazite iz svega kao pobjednik jer ste prošlost ostavili u prošlosti,prenosi Srbijadanas.

Otpuštanje stare boli u toku ovog mladog Mjeseca može nas podstaći da se više okrenemo sebi. Lekcije koje smo naučili sada će biti osnova za neke nove odnose ili za popravljanje starih.

Sada je pravo vrijeme da se fokusirate na sebe i da vas ne ometaju stvari koje se događaju oko vas. 

Mlad Mjesec pravi lijep aspekt sa Neptunom pa je ovo prilika da ti se snovi ostvare. Vjerujte svojoj intuiciji i napravite prave korake. Ovo je period kada se stvaraju kreativna dijela i kada je mašta jača od realnosti. I ono sto je najvažnije za ovaj aspekt je da pazite sta želite jer možda se i ostvari.

Baš sada je vrijeme da probudite magiju koja leži u vama i kreirate život iz snova, postavite dobre temelje. 
 

Ne propustite