Ovo je kombi kojim je pobjegao osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Zenici (FOTO)

Crna hronika
Ovo je kombi kojim je pobjegao osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Zenici (FOTO)
.Zenicu je danas potresla tragedija koja se dogodila u jutarnjim satima kada je pronađeno tijelo muškarca u naselju Nova Zenica. Nešto kasnije, tačnije u poslijepodnevnim satima, nedaleko od mjesta gdje je pronađeno prvo tijelo, pronađeno je i drugo tijelo muškarca.

Zenicu je danas potresla tragedija koja se dogodila u jutarnjim satima kada je pronađeno tijelo muškarca u naselju Nova Zenica. Nešto kasnije, tačnije u poslijepodnevnim satima, nedaleko od mjesta gdje je pronađeno prvo tijelo, pronađeno je i drugo tijelo muškarca.

Iz MUP-a ZDK su objavili da su oba ubistva povezana i da tragaju za turskim državljaninom Canerom Taylanom koji je osumnjičen za ovo dvostruko ubistvo.

Naglašeno je da policija traži i bijeli kombi u kojem su pobjegli Taylan i još jedan muškarac koji je bio saučesnik u ubistvima.

U međuvremenu je objavljena i fotografija kombija, te ukoliko prepoznate ovo vozilo odmah obavijestite policijsku stanicu pozivom na broj 122 ili na broj 032/449-250 u Operativnom centru Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

5036269

Foto: Avaz.ba

Ne propustite