NAJBOLJI PRIRODNI LIJEK ZA ČIŠĆENJE ORGANIZMA: Očistite crijeva od toksičnog otpada i drugih parazita

Porodica i zdravlje
NAJBOLJI PRIRODNI LIJEK ZA ČIŠĆENJE ORGANIZMA:  Očistite crijeva od toksičnog otpada i drugih parazita
.

Poznato je da je za oslobađanja od mnogih bolesti dovoljno očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenici da su crijeva zaprljana svjedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

stomak

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji dio debelog crijeva – 40-50 centimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog sjemena u stanju je da u roku od 3 nedelje potpuno očistiti debela i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore.

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorijevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksine u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

- zapaljenske procese sluzokože gornjeg respiratornog trakta, astrointestinalnog trakta

- gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crijevu

- bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis

- prekomjerna težina tijela, narušenost lipidnog metabolizma

lan-u-vodi

Ćišćenje crijeva sa brašnom od lanenog sjemena

Recept:

3 sedmice umjesto doručka konzumirajte ovu smjesu:

1 sedmica. 1 kašika lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira

2 sedmica. 2 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira

3 sedmica. 3 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 150 ml kefira

sjemenke

Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno sjeme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, sjeme može da užegne. Najbolje – svako jutro nova porcija.

sjemenke

Ovakvu smjesu konzumirajte umjesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litra dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.

Ćišćenje crijeva na ovoj način sprovodi se jednom godišnje.

Ne propustite