7 STVARI KOJE MUŠKARCE NAJVIŠE PRIVLAČI NA ŽENI: Nije savršeno tijelo, KAD VIDITE BROJ 1 - OČI ĆE VAM STATI

Praktična žena
7 STVARI KOJE MUŠKARCE NAJVIŠE PRIVLAČI NA ŽENI: Nije savršeno tijelo, KAD VIDITE BROJ 1 - OČI ĆE VAM STATI
.

Sad je jasno zašto se muškarci najčešće zaljubljuju tokom ljeta...

Naše mane ponekad deluju atraktivno drugim ljudima, a neke situacije u kojima se postidimo mogu biti simpatične.

Brojna istraživanja dokazala su da biti atraktivan ne znači u isto vreme biti savršen. Često su veoma obične stvari, čak i neke koje bismo najradije sakrili, zapravo privlačne suprotnom polu.

1. Znoj

Ljudi mogu da razlikuju milijardu vrsta mirisa, i iako znoj ne spada u one koji su privlačni, on mnogo govori o vašim osjećanjima. Naučnici tvrde da postoji "miris sreće" koji je vrlo zarazan i prijatan i ako ga osjetimo na drugima, izazvaće u nama radost i pozitivnu energiju.

2. Smijeh

Psiholozi kažu da ako sretnemo nekoga ko nas iskreno nasmeje, romantična veza sa tom osobom ima daleko veće šanse za uspjeh. Zajednički život će gotovo sve vrijeme biti ispunjen smijehom i pozitivnim emocijama.

3. Naočare

Istraživanje je pokazalo da muškarci smatraju da su žene koje nose naočare za vid posebno privlačne. Deluju mistično, mudro i nedokučivo.

4. Tragovi od sunčanja

Svjetla područja na preplanulom tijelu privlače pažnju muškaraca, piše BrightSide.

5. Čupava kosa

Čupavi pramenovi, prirodni talasi ili neuredna punđa su vrste frizura koje muškarcima djeluju najbolje. Hrabro mogu da zagrle svoju dragu, a da se ne plaše da će time pokvariti njenu frizuru.

6. Izgled bez šminke

Naučnici su otkrili da 40 odsto muškaraca smatra žene privlačnijim ako nisu našminkane.

7. Stomačić

Žene se trude da smršaju, izvajaju mišiće i budu fit, a posebnu pažnju obraćaju na to da im stomak bude zategnut i ravan. Ali, istraživanja su otkrila da je malo salca na ženskom stomaku muškarcima posebno privlačno.

Naučnici kažu da je najvažnije obratiti pažnju na proporcije tela. U okviru ankete ispitani momci su najčešće birali fotografije žena koje imaju oblik tijela peščanog sata.

(Telegraf.rs)

Ne propustite