MENSUR SE UKLJUČIO U EMISIJU, NEPREPOZNATLJIV, preležao koronu: Kad vidite kako sada izgleda, VILICA ĆE VAM PASTI DO PODA

Topla predjela
MENSUR SE UKLJUČIO U EMISIJU, NEPREPOZNATLJIV, preležao koronu: Kad vidite kako sada izgleda, VILICA ĆE VAM PASTI DO PODA
.

Mensur Ajdarpašić, bivši rijaliti učesnik "Zadruge", progovorio je o svojoj borbi sa korona virusom, ali i o potencijalnom ulasku u četvrtu sezonu "Zadruge", obzirom da se njegovo ime dosta pominje u Bijeloj kući.

Kako si? Da li si se testirao? Kakvo je tvoje iskustvo sa Kovidom? Koje simptome si imao?

- Nisam se testirao sada, treba da odradim analize krvi, rengen, nalazi su bili dobri. Dijagnoza je bila blaga upala desnog plućnog krila, negativan sam 15 dana, tačnije, sada nisam infektivan, jer je prošlo 15 dana. Što se tiče simptoma imao sam blago naglo otežano disanje, stomačne tegobe, malaksalost, modrenje po glavi, ispod očiju. Onda sam odradio nalaze i bio sam pozitivan. Najviše se odrazilo na pluća. Nisam izgubio čula ukusa i mirisa. Mislim da sam ja to treningom povratio, jer sam već preležao, pa sam to povratio u teretani sigurno.

Da li pratiš dešavanja u "Zadruzi"?

- Pratio sam "Zadrugu", ne intenzivno, ali bacim pogled, kad mi je dosadno. Volim da pogledam "Pretres nedelje", "Pitanja novinara", to mi je interesantno.

Kako komentarišeš njenu navodnu zaljubljenost u Vladimira Tomovića?

- Želim im svu sreću, oni su isti, rođeni jedno za drugo (smeh). Iste karakterne osobine imaju.

Za koji honorar bi ušao u Imaginarijum?

- Ne bih ja medijski pričao o honoraru, ali ako bi došlo do dogovora, uopšte ako bi došlo do pregovora za ulazak, ja bih rekao svoju cijenu direktno njima. Nije istina da ulazim, kako mediji prenose, očigledno neki znaju više nego ja (smijeh). Nije bilo govora još uvijek o ulasku.

Evo kako Mensur sada izgleda: 

2411175-screenshot-1-ff

foto: Printscreen, Premijera

Novi.ba/Kurir.rs/Srbija danas

Ne propustite