FENG ŠUI ZA ONE KOJI ŽELE DA SE OBOGATE: Stavite OVU STVAR u vaš novčanik i PARE ĆE SE LIJEPITI ZA VAS

Kiosk
FENG ŠUI ZA ONE KOJI ŽELE DA SE OBOGATE: Stavite OVU STVAR u vaš novčanik i PARE ĆE SE LIJEPITI ZA VAS
.

Sreća i bogatstvo, odnosno izobilje, česta su tema u feng šui veštini

Feng šui nas uči kako da napravimo sredinu koja inspiriše, motiviše, daje nam moć i privlači dobre stvari.

Sreća i bogatstvo, odnosno izobilje, česta su tema u feng šui veštini, pa tako određene biljke privlače novac, a postoji i vjerovanje da bi novčanik morao da bude određene boje.

Ovih pet koraka pratite ako želite više novca u životu!

1. Čišćenje

Izvadite sve iz novčanika, baš sve. Celog ga prebrišite vlažnom krpom od mikrofibera, kako biste ga očistili.

2. Sortirajte sve što ste našli unutra

Vejrovatno imate gomilu priznanica, računa ili papirića koji vam zapravo ne trebaju. Ako među njima ima onih koje morate da zadržite, mjesto im nije u novčaniku već negdje u kući gdje držite druge papire vezane za finansije. Pobacajte sve istekle članske kartice, a brojeve sa vizit kartica prepišite u telefon.

Ne zaboravite gotovinu - novčanice lijepo ispravite i potom poređajte. Koliko puta vam se desilo da preturate po novcu, jer ne znate gdje je koja novčanica, ili od 20 dinara pomislite da je 100? Poređajte novčanice po vrijednosti, od najmanje ka najvećoj, i neka uvijek tako stoje. Ovo je prvi korak ka izbacivanju "haosa" iz novčanika i mnogo će vam značiti.

novcanik

3. Šta ide u koju pregradu?

Uvijek u novčaniku nosite samo ono što morate imati sa sobom svakog dana. Ako iz njega ispadaju zgužvane novčanice, potvrde iz banke koje su već izblijedile, vizit karte, podsvesno će vas nervirati čim ga otvorite. Sve što vam često treba stavite u najlakše dostupnu pregradu.

4. Dodajte u njega jedan papirić

Dobra energija privlači dobru energiju, pa u jednu od pregrada novčanika stavite papirić na kojem ste rukom napisali afirmaciju, poruku sebi, čak možda i ček koji ste sebi napisali na određenu sumu a nećete ga unovčiti, kao simbole privlačenja dobre energije.

5. Gdje ga držati?

Sredili ste novčanik, spreman je da privlači dobru energiju i izobilje, sada ne bi bilo dobro da ga samo ubacite u tašnu prepunu haosa. Neka sređivanje tašne bude vaš sljedeći korak!

Novi.ba/Espreso.rs

Ne propustite