Ne pravite od nas kućne ljubimce: Muž otkrio 6 razloga zašto je ostavio ženu nakon 10 godina braka

Ljubav
Ne pravite od nas kućne ljubimce: Muž otkrio 6 razloga zašto je ostavio ženu nakon 10 godina braka
,

Drage žene, varate se ako vjerujete da će svaki muškarac napusti svoju ženu samo zbog neke druge žene koja lijepo miriše, koja je privlačnija i možda ljepša od nje.

Za većinu muškaraca privlačnost i ljepota nemaju ništa sa tim . Prvi razlog zbog kojeg muškarac napušta ženu je zapostavljanje muškarca. Ni jedan muškarac neće ostati pored žene koja ne obraća pažnju na njega i koja ga zanemaruje.

Nemojte misliti da će on sebi dozvoliti da ga neko nepoštuje, da će sve progutati i da neće biti uvrijeđen. Mnoge od vas pravite kućne ljubimce od svojih muževa. Ako se i dalje budete tako ponašale prema njima otići će od vas. Muškarac je lav, on je zvijer zato on nikada ne može biti kuče.

Drugi razlog je ugrožavanje njegovog ličnog prostora, što je njima veoma važno. Mnoge od vas misle da ako je muškarac oženjen sa vama, spava sa vama, jede da ne treba da ima svoj lični prostor i slobodno vrijeme. To ne znači da treba da pratite svaki njegov korak,piše Infpult

Ako se tako ponašate muškarac je spreman da pobjegne na kraj svijeta kako bi oslobodio svoju dušu. Čak i to što imate djecu neće ga spriječiti da ode. Svaki muškarac mora da ima svoj mir, svoje vrijeme i opuštanje. Treći razlog je nedostatak zahvalnosti. Zar je teško da kažete hvala. Recite hvala svom muškarcu i on će učiniti sve za vas.

I mi smo ljudi zato se odnosite sa poštovanjem prema nama. Mi vas oblačimo, hranimo, brinemo o vama ne uzimajte nas zdravo za gotovo. Četvrti razlog zbog kojeg muškarac ostavi ženu je jer se zapustila. To što ste u braku 10 godina ne daje vam za pravo da prestanete da se depilirate. Vodite računa o svom tijelu, koristite parfem, oblačite se tako da se vaš muškarac okrene za vama i on nikada neće pogledati drugu.

Kada tvoj muškarac počne da gleda druge žene ne prihvataj to olako, već povedi računa o sebi. Peti razlog je odbojnost, a to je najgore od svih. Ako dođe momenat i shvatiš da ga više ne voliš, pusti ga da ide. svako ima pravo da pogriješi i svako može da bude pogrešan izbor za onog drugog.

Ako je muškarac sa vama samo iz navike odmah završite sa tom ptičom, ona nije pisana za vas. Šesti razlog je žensko neraspoloženje. Kada je žena konstantno bijesna, ljuta i tužna muškarac neće žuriti da ide kući. Vremenom će samo napustiti i kuću i ženu i porodicu.

Žena bi trebala biti praznik, radost, energija i muška snaga. Ona treba da bude ona osoba kojoj će muškarac trčati u susret željan da podijeli uspjeh, sreću i zadovoljstvo sa njom. Ako žena uzima muškarcu radost i sreću on će zauvijek otići od nje.

Vjerovatno će svaka žena koja pročita ovaj tekst reći kako sam pisao gluposti i kako će svaki muškarac otići za lijepom i privlačnom ženom. ja sam muškarac i znam da nijednog muškarca neće neka kratka suknja odbojiti od njegove žene i porodice ako je srećan sa njima.

(Infopult)

Ne propustite