5 STVARI KOJE ŽENU ČINE NEODOLJIVOM, AKO IMATE OVE OSOBINE BLAGO VAMA: Svaki muškarac će vas obožavati

Ljubav
5 STVARI KOJE ŽENU ČINE NEODOLJIVOM, AKO IMATE OVE OSOBINE BLAGO VAMA: Svaki muškarac će vas obožavati
.

Ovo su stvari koje svaku ženu čine privlačnom.

Mazni glas

Muškarci su osjetljivi na boju glasa žena. Ako imate piskutav ili mazno-zavodljiv glas poput Merlin Monro, muškarci će to vrlo brzo primijetiti.

Žene sa osmijehom na licu i suzama od sreće

Žene koje se svako malo rasplaču, nisu posebno privlačne muškarcima. Znači, veče na kauču uz srceparajuće ljubavne limunade provedite sa drugaricama. Sa dečkom radije “stisnite zube” i pogledajte neki napeti triler ili akcijski film.

matching-shoes-and-bags

Ženstvene obline

Vaš dragi sigurno neće primijetiti niti vam zamjeriti ona tri kilograma viška kojih se toliko želite rješiti. Većina muškaraca više voli žene sa pravim oblinama, a ne mršavice.

Crvena odjeća

Ako želite da vas muški rod primijeti, obucite crvenu haljinu. Naime, naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje.

Smijeh, smijeh i još malo smijeha

Američki naučnici dokazali su da osmijeh pozitivno djeluje na partnera, odnosno na dio njegova mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Osim toga, smijeh je zaista lijek – između ostalog i za ljubav. Dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smiju njihovim šalama, za razliku od onih koje su ravnodušne.

Ne propustite