TANJA SAVIĆ OČAJNA, OTEKLA OD PLAČA: Ponavlja samo jednu rečenicu

Topla predjela
TANJA SAVIĆ OČAJNA, OTEKLA OD PLAČA: Ponavlja samo jednu rečenicu
.

Tanja Savić na sve načine pokušava da izgladi odnose sa još uvijek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem, ali je on, kako prenose mediji, njenu ljubaznost iskoristio da joj se osveti, pa je u javnost iznio informacije da je njihova svađa bila farsa.

Blizak pjevačicin prijatelj otkrio je da je Tanja danima očajna, jer pored sve muke koju ima, njen muž je doslovno prisiljava da mu se vrati, piše "Kurir Stars". Vrši psihičku torturu nad njom, zabranjuje joj kontakt s porodicom, podsmijava joj se i govori da ako se ne pomiri s njim, nikada neće moći da otputuje u Australiju i vidi svoje najmilije. Upravo zbog toga pjevačica je riješila da spusti loptu, tvrdi pomenuti Tanjin prijatelj i kaže da je ona učinila sve da izgladi odnos s njim.

Tokom razgovora telefonom, ali i putem poruka, Tanja je prema Dušanu bila veoma ljubazna, trudila se da mu udovolji, a sve kako mu ne bi bila povrijeđena sujeta. Ipak, i tada mu je stavila do znanja da ne želi da se pomiri s njim, ali je on ubjeđivao u suprotno, govoreći da Tanja još nije svjesna toga.

tanja-savic-dusan-jovancevic-830x0

Kako se dalje navodi, Jovančević je to iskoristio kako bi joj se osvetio, pa je njihove navodne prepiske, u kojima mu Tanja govori kako joj nedostaju svi najmiliji i da jedva čeka da ih zagrli, dao u javnost. Tada je počela hajka na pjevačicu, posebno od njenih fanova, koji su joj putem Instagrama slali razne uvredljive poruke jer su se smatrali izdanim što su je podržavali prethodnih mjeseci.

- Kada je vidjela da je sve to dospjelo u javnost, pjevačica se iznervirala i počela da plače. Ona je svesna da joj to nije trebalo, posebno nakon što je čitavu državu i sistem pokrenula kako bi otpočela zakonsku borbu. Naravno, odmah nakon toga s njom su kontaktirali njeni advokati i pravnik iz Australije, kojima nije bilo jasno šta se dešava. Trebalo joj je dosta vremena da im uopšte i objasni šta je posredi, da je to uradila iz najbolje namjere - kako bi konačno imala normalnu komunikaciju s Dušanom. Nikada joj na pamet nije palo da se vrati mužu - tvrdi Tanjin prijatelj i dodaje da ona stalno ponavlja rečenicu: "Prije bih umrla nego opet bila s njim, on me ne zaslužuje."

Ne propustite