OVAKO SU SRPSKE PJEVAČICE IZGLEDALE U TRUDNOĆI: Čekajte da vidite CECU I KARLEUŠU, PRIPREMITE SE NA IZNENAĐENJE!

Show
OVAKO SU SRPSKE PJEVAČICE IZGLEDALE U TRUDNOĆI: Čekajte da vidite CECU I KARLEUŠU, PRIPREMITE SE NA IZNENAĐENJE!
.

Mnoge poznate dame u drugom stanju pojavljivele su se u emsijiama na teleizijama, dok su druge žene izbegavale javne dođagaje, ali je kamera uspela da uhvati kako su izgledale tokom trudnoće.

Pjevačica Ceca Ražnatović je tokom druge trudnoće, u šestom mjesecu, gostovala je u emisji "Maksovizija" kod voditelja Milovana Ilića Minimaksa, gdje se bez problema pojavila sa trudničkim stomakom.

ceca-830x0

foto: Printscreen

Ražnatovićeva je tada bila trudna sa Anastasijom, a u emsiiji jasno se mogao vidjeti stomak iako je pjevačica na sebi imala crnu, široku haljinu.

ceca1-830x0

foto: Printscreen

Pjevačica Jelena Karleuša tokom trudnoće bila je veoma aktivna, a sudeći po njenom izgledu, osim stomaka nije imala višak kilograma i promjene na tijelu.

karleusa1-830x0

foto: Printscreen

Karleuša je tokom druge trudnoće, kada je nosila kćerku Niku, gostovala u emisji "Amidži šou", kod voditelja Ognjena Amidžića.

karleusa-830x0

foto: Printscreen

I pjevačica Lepa Brena pojavila se u programu u drugom stanju.  U emisiji kod Minimaksa pušten je prilog iz Brenine kuće. Njoj je to bila druga trudnoća, sa mlađim sinom Viktorom, a stomak se tada jasno vidio.

brena-830x0

foto: Printscreen

brena1-830x0

foto: Printscreen

Vodietljka Jovana Joksimović tokom perioda kada je bila u drugom stanju vrijedno je radila, ali je garderobom i kadrom snimanja vešto krila svoj stomak.

Jovana je snimljena nekoliko dana prije porođaja, kada je nosila bliznakinje Srnu i Anu, a s obzirom na to da se radi o blizanačkoj trudnoći, voditeljka je imala ogroman stomak.

jovana-joksimovic-830x0

foto: Printscreen

Pjevačica Aleksandra Prijović jedna je od aktivnh trudnica pa se tako u drugom stanju pojavljla kao gost u emsijiama. Ona je u drugomstanju gostovala i na koncertu svog kuma Aca Pejovića, a na koncertu Lepe Brene izašla je na binu sa porodicom Živojinović.

962a9917-2304x1536-830x0

foto: ATA Images

Pjevačica Seka Aleksić nije se često pojavljivala u javnosti tokom drugog stanja, a uživala je u trudnoći na svom imanju u Staroj Pazovi odakle je redovno objavljivala slike.

seka-aleksic-830x0

foto: Printscreen

Na početku trudnoće Seka je i nastupala, a onda se u jednom momentu povukla kako bi se posvetila sebi i u svom domu pripremila za dolazak nasljednika.

(Telegraf.rs)

Ne propustite