4 ISTINE KOJE MUŽ NIKAD NEĆE REĆI SVOJOJ ŽENI: Oni sigurno ovo misle, ALI IH JE STRAH IZGOVORITI, EVO ZAŠTO

Zanimljivosti
4 ISTINE KOJE MUŽ NIKAD NEĆE REĆI SVOJOJ ŽENI: Oni sigurno ovo misle, ALI IH JE STRAH IZGOVORITI, EVO ZAŠTO
.

Nisu muškarci od neke "velike priče", barem većina njih, stoga će mnogi prešutjeti svojim odabranicama neke stvari.  Žene su te koje će češće htjeti podijeliti sa svojim partnerima sve detalje svog dana, uključujući i sitnicu da se konobar zabunio pa poslužio kavu s toplim, umjesto hladnim mlijekom. I dok žene očekuju od svojih partnera da s njima podijeli gotovo sve, ovo su stvari koje će oni najčešće zadržati samo za sebe....

"Volim te"

Obično su žene te koje će ove dvije riječi češće prevaliti preko usta nego muškarci. Ipak, upravo muškarci htjeli bi to čuti i malo češće. Naravno, rijetko koji će to priznati ženi, ali smatraju kako "volim te" može napraviti pravi vatromet, posebice ako su već dulje u vezi i oni leptirići i strasti s početka zamijenjeni su obiteljskim obvezama i brigama.  

"Više pažnje"

Nakon što par dobije dijete, majčina pažnja gotovo sva se usmjerava na novog člana obitelji. Tako i treba biti, no muškarac se u takvim situacijama često zna osjećati zanemareno pa bi htio da žena zna da se tako osjeća, ali ne želi to priznati kako ne bi zazvučalo krivo.

 "Pet minuta za mene"

I žene, ali i muškarci trebaju svojih pet minuta u danu da se odmore od dnevnih obveza. Ako muškarac ne odgovori odmah na poruku ili na poziv kad je izvan doma, žena će najvjerojatnije pomisliti kako muškarac nešto krije ako se ovakve situacije ponavljaju. No muškarci katkada samo pomisle kako će se javiti poslije i zaborave.  

"Pokažite da cijenite naš trud"

Napravio je večeru ili oprao pod? Muškarac želi vidjeti kako žena cijeni njegov trud, čak i ako ta riža nije skuhana do kraja ili je zaboravio na sol. Obožava kada žena primijeti da je kupio mlijeko poslije posla ili  se ponudio da odvede dijete na trening kako bi žena imala pola sata za sebe. Svakako mu pokažite svoju zahvalnost...

(vecernji.hr)

Ne propustite