LUNA I MARKO DONIJELI VAŽNU ODLUKU! Miljković iskren: "Stvari su se zakomplikovale!"

Show
LUNA I MARKO DONIJELI VAŽNU ODLUKU! Miljković iskren: "Stvari su se zakomplikovale!"
.

Marko Miljković otkrio je da su on i njegova trudna vjerenica Luna Đogani shvatili da im je zbog bebe potrebno mnogo više prostora, te su riješili da odustanu od planirane kupovine stana u Zemunu.

Naime, rijaliti par će početi sa razgledanjem placeva, ne bi li na odgovarajućem mjestu sagradili idealnu kuću.

"Odustao sam od stana u Zemunu koji sam kaparisao, jer su se stvari zakomplikovale. Angažovan sam na kupovini drugog stana, u Zemunu ili na Novom Beogradu. Ako uspijem povoljno da nađem plac, Luna i ja planiramo da napravimo kuću. Treba nam veći prostor, jer dolazi beba", ispričao je Mako, pa otkrio koliko je Luna zahtijevna trudnica.

luna-i-marko-14-alo-dejan-briza-1000x0

foto: Alo.rs

"Lunini prohtevi su vezani za hranu. Tražila je da joj spremim gibanicu. Prvi put sam je pravio i bila je odlična. Luna je sve pojela."

"Naša beba će svakako biti najdivnije stvorenje, jedva čekamo da dođe na svijet. Na koga god da liči, biće najlepše dijete na svijetu. Kad kupimo stan, onda ćemo da preuređujemo sobu za bebu. Već imamo neke ideje. Naša beba će imati sve", dodao je Marko koji se sa verenicom uveliko sprema i za predstojeće praznike.

On je otkrio i kako je reagovala njegova mama kada je saznala da će biti baka.

"Moja mama je bila presretna kad sam joj saopštio da će postati baka. Vrisnula je preko telefona. Nisam joj uživo saopštio, jer sam želio da među prvima sazna. Ona obožava Lunu, pa nije krila koliko je srećna", zaključuje Miljković.

(alo.rs)

Ne propustite