BANE VIDAKOVIĆ IDE NA LIJEČENJE?! Glumac će ZATVORSKU KAZNU odslužiti u SVOJOJ KUĆI i počinje sa TERAPIJOM?!

Aktuelno
BANE VIDAKOVIĆ IDE NA LIJEČENJE?! Glumac će ZATVORSKU KAZNU odslužiti u SVOJOJ KUĆI i počinje sa TERAPIJOM?!
Glumac Branko Vidaković (61), koji je sklopio nagodbu s tužilaštvom i priznao da je oko 10 grama heroina držao u kući za ličnu upotrebu

Glumac Branko Vidaković (61), koji je sklopio nagodbu s tužilaštvom i priznao da je oko 10 grama heroina držao u kući za ličnu upotrebu, kaznu od šest mjeseci kućnog zatvora služiće u kući u kojoj je policija i pronašla drogu!

Kako Kurir prenosi, riječ je o objektu u Beogradu koji Vidaković iznajmljuje.

- Kuću je rentirao na dvije godine i, prema sopstvenom priznanju, zakup platio 3.000 eura - otkriva izvor.

bane-vidakovic

Podsjetimo, popularni "kursadžija" uhapšen je 17. jula u automobilu s prijateljem Ilijom Markovićem, koji je muzičar. Pošto mu je policija stavila lisice, glumac je rekao da je zavisan od narkotika, koje koristi svakodnevno.

Na saslušanju u Višem tužilaštvu, s kojim je i sklopio sporazum, priznao je da je zavisnik.

- Sporazumom, čije je razmatranje Viši sud u Beogradu zakazao za 17. decembar, kad će Vidaković biti pozvan da se izjasni da li ga je svojevoljno potpisao, on se obavezao i na mjeru obaveznog liječenja od bolesti zavisnosti - objašnjava sagovornik.

Vidaković je navodno tužilaštvu otkrio da je planirao da se liječi i da je nabavio metadonsku terapiju, ali da je nije koristio.

- Nikad nisam išao u instituciju za liječenje, ali želim da se liječim - rekao je navodno glumac, uz priznanje da heroin koristi dva do četiri grama dnevno ušmrkivanjem.

Komšije popularnog glumca otkrile su za Kurir da on "živi kao samotnjak".

- Preko dana skoro da i ne izlazi napolje, ne viđamo ga. Kad padne mrak, eto ti njega, ide negdje. Rijetko ko ga poskećuje, mislim da mu samo djeca dolaze - kaže komšija i dodaje da im se rijetko kad javi.

Ne propustite