POKAZALA SVOJ DOM: Popularna pjevačica poseduje TERETANU, a namještaj je SAMA DIZAJNIRALA

Show
POKAZALA SVOJ DOM: Popularna pjevačica poseduje TERETANU, a namještaj je SAMA DIZAJNIRALA
Pjevačica Indira Levak pokazala je svoj raskošni dom u kojem posjeduje i teretanu, a kako napominje, sav namještaj je sama dizajnirala, a za čišćenje ne želi da angažuje kućnu pomoćnicu.

Pjevačica Indira Levak pokazala je svoj raskošni dom u kojem posjeduje i teretanu, a kako napominje, sav namještaj je sama dizajnirala, a za čišćenje ne želi da angažuje kućnu pomoćnicu.

Uvijek nasmijana i pozitivnog duha, Indira Levak je otvorila vrata svog doma, a kako kaže, odlično se snalazi u kuhinji pa nikada nije razmišljala da angažuje kućnu pomoćnicu. Nedavno je izdala pjesmu “Čudo” koju pjevuši dok sprema ručak, a u spotu se može primjetiti i njena izvajana figura, za koju je zadužen suprug Miro, koji joj je i personalni trener.

– Čekali smo pravi trenutak da je objavimo, a to je definitivno sada, na kraju ove uspavane godine. Pjesma ima zarazan refren i zove na ples. Nisam htjela da idem kući poslije snimanja spota, koliko mi je bilo zabavno! Što se tiče moje linije, to je rezultat rada. Vježbam redovno već godinama i to je postao stil mog života. U koroni sam snimala neke treninge koje sam objavila i mnogi su mi se javili da sam im pomogla i da rado vježbaju uz njih, što mi je drago – kaže za “Super TV” Idira Levak.

indira-levak-dom-2

Na pitanje da li vjeruje u čuda, Indira je bez mnogo razmišljanja odgovorila:

– Naravno da vjerujem. Čovjek bez vjere je jako tužan čovek. Čuda se događaju svaki dan, samo ih treba prepoznati. Čudo je što u ovim izazovnim vremenima za cijeli svijet imamo snage i želje da budemo još bolji, još jači. Čudo je kad otkrijem da u ormaru imam haljinu na koju sam zaboravila, čudo je tehnologija koja nas povezuje u ovim vremenima. Iako smo razdvojeni imam osjećaj da nikada nismo bili povezaniji zahvaljujući društvenim mrežama. Čuda su u malim stvarima, samo je pitanje jesmo li ih svjesni i zahvalni na njima.

indira-levak-dom-1

Ono što se može primjetiti da je u stanu sve sređeno po savremenom sistemu uređivanja enterijera te da preovladavaju svjetliji tonovi, a da je za sve to zadužena Inidra koja je sama dizajnirala namještaj.

– U svemu što radim trudim se da dam najbolje od sebe. Drugačije ne znam, niti želim. Ljubav prema dizajniranju namještaja otkrila sam prije nekoliko godina, uređujuću svoj životni prostor. U porodičnom proizvodnom pogonu prvo je nastala vrtna garnitura prema mom nacrtu. Na početku sam koristila isključivo materijale zatečene u pogonu, poput kovanog željeza, inoksa i stakla, a kasnije sam počela da kombinujem kožu, kamen i drvo kako bi u potpunosti realizovala svoje ideje. Kvaliteta izrade, koja je na visokom nivou, moj je prioritet, kao i minimalistički pristup dizajnu i prilagodljivost prostoru. Naš dom je svojevrstan šou-rum mog namještaja, a najdraži komad koji sam do sada dizajnirala je krevet “Galaxy” bezvremenskog dizajna. Toliko je jednostavan i elegantan, a opet tako glamurozan- rekla je ona.

indira-levak-dom

I dok se odlično snalazi u dizajniranju, nametnulo se pitanje kakva je u kuhinji sa spremanjem jela.

– Volim da kuvam, najviše uživam u tradicionalnim jelima, sarmi, raznim gulašima. Ali, naravno, ne mogu to stalno da jedem, već malo pripazim s kalorijama. A što ću?! Miro onda uđe u kuhinju i preuzme da kuva. Onda su na meni piletina i povrće – kaže kroz smijeh Inidra.

Jedna stvar joj ne predstavlja radost. Pa se Indira požalila šta ne voli da raditi po kući.

– Ne volim da peglam. Baš mi to teško padne. I onda izbjegavam koliko mogu dok ne nastane brdo. I onda mi otpadne ruka. Već godinama me Miro nagovara da uzmemo pomoć u vezi kućnih poslova, ali ja na to ne pristajem. Volim sama da brinem o svom domu – iskrena je ona.

Ovaj harmonični dom čine još i kućni ljubimci za koje je porodica Levak vezana.

– Imamo tri mace i dva psa. Svi su udomljeni i sada srećni. Mazimo se i pazimo, oni su moja terapija. Kada dođem kući nakon napornog dana, maženje s njima me opusti i resetuje. Oni su naše male srećice – istakla je ona.

U sklopu svog doma porodica Levak ima i teretanu.
– Nekada i teško pada odlazak na trening, ali kada Miro uspije da me namami u teretanu, onda postajem najbolji i najposlušniji sportista. I, naravno, kasnije se odlično osjećam jer u zdravom tijelu je i zdrav duh. Najviše volim dan da započnem treningom jer me to nekako pripremi za sve ono što slijedi u danu i mentalno i fizički – naglašava ona, kojoj je suprug velika podrška u životu.

– Neizmjerna. On je moje čudo! Zbog njega sam jača nego ikada. Mi smo partneri u pravom smislu riječi, uživamo u našem životu koji smo stvorili, u poslu i plodovima našeg rada – zaključila je ona, piše Blic.

Ne propustite