EVO KOLIKO NEKRETNINA POSJEDUJE CECA: "Nisam sirotinja, za 33 godine koliko radim ..."

Show
EVO KOLIKO NEKRETNINA POSJEDUJE CECA: "Nisam sirotinja, za 33 godine koliko radim ..."
Prilikom posljednjeg televizijskog gostovanja, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je otkrila koliko zapravo posjeduje nekretnina.

Prilikom posljednjeg televizijskog gostovanja, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je otkrila koliko zapravo posjeduje nekretnina.

Naime, pričajući o kućnom pritvoru u kom je provela godinu dana, pri čemu je isplatila 1,5 miliona eura državi, Ceca je istakla da su ona i njena sestra priznale krivicu jer su "birale manje od dva zla", te da su se "kola slomila na njima dvjema".

cecaa

- Rekoše da sam silne milione sa sestrom proneverila, a ona nema ništa. I ja, koja radim skoro 33 godine, ozbiljan porez plaćam, pa nemam ni pet nekretnina. Ne kažem da sam sirotinja, ali nemam ne znam koliko. Ja sam prva na udaru kada god poreska inspekcija provjerava - ispričala je Ražnatovićeva u "Hit Tvitu", kako prenosi "Informer".

- Uvijek se češlja porijeklo moje imovine, moji koncerti... Ali ja se ne plašim, nemam šta da krijem. Radim posao koji je javan, ne držim male koncerte, ne pevam tajno, tako da ništa, i da hoću, ne mogu da sakrijem. Više puta sam morala da dokazujem poreklo imovine, jer nema zaštićenih u ovoj državi - dodala je folk diva.

- Provjeravali su i gde sam nastupala i koliki sam porez uplatila... Išli su u sitna crevca, i to za primjer ostalima. Nikada ništa sporno nisu pronašli. Ja se ne bunim, to je posao države. Mirno spavam, a to mi je najbitnije.
 

Ne propustite