ROĐENA SESTRA GLUMCA MOMČILA OTAŠEVIĆA JE PRAVA LJEPOTICA: Muškarce obara s nogu, kad je vidite sve će vam biti jasno

Show
ROĐENA SESTRA GLUMCA MOMČILA OTAŠEVIĆA JE PRAVA LJEPOTICA: Muškarce obara s nogu, kad je vidite sve će vam biti jasno
.

Sestra Momčila Otaševića prava je ljepotica, a javnost nema priliku da je tako često vidi u javnosti.

Glumac, koji je prije samo dva dana po drugi put postao otac, ne krije da mu je porodica sve i da je veoma vezan za majku, oca i sestru. Na pisanja da je Crnogorcima važno da dobiju sina, Momčilo je nedavno za magazin “HELLO!” iskreno rekao:

– Bojim se da to nisu predrasude. Meni i mojoj porodici je stvarno nevažno, ali sigurno je da ima nešto i u produžetku loze. Moj deda Ilija imao je mog oca i strica, koji je umro prije tri godine, ali nije imao djecu. Otac ima sestru i mene. Dakle, ja sam nasljednik Ilije Otaševića i evo sad čekamo novog. Tako gledano, drago mi je što je sin, a s druge strane – red je da dobijem muško pojačanje u kući, pa da budu njih tri i nas dvojica. Bar će mi malo pomoći…

Sa druge strana, ženske osobe u porodici Momčila Otaševića veoma su paženje, poštovane i voljenje. Kćerka Maša, kao i supruga Jelena Perčin njegov su centar svijeta, ali na rođenu sestru Sanju posebno je slab. Sanja živi u Milanu,  gdje studira, a glumac obožava da odlazi kod nje gdje uživaju u dugim razgovorima i šetnjama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sanja Otasevic (@cakuniii)

(hello.rs)

Ne propustite