JELENA TRIVIĆ JE DESNA RUKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA, A EVO KO JE NJEN SUPRUG: Da njim ima dvoje djece (FOTO)

Kiosk
JELENA TRIVIĆ JE DESNA RUKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA, A EVO KO JE NJEN SUPRUG: Da njim ima dvoje djece (FOTO)
.

Jelena Trivić je srpska i bosanskohercegovačka političarka i profesorka na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci.

Jelena Trivić je srpska i bosanskohercegovačka političarka i profesorka na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci. Po struci je doktor ekonomskih nauka. Rođena je 8. avgusta 1983. godine u Banjaluci. Udata je za Dejana Trivića s kojim ima dvoje djece, sinove Arsenija i Strahinju.

Poslanica PDP-a Jelena Trivić osvojila je ubjedljivo najviše glasova među odbornica na proteklim izborima, ali neće sjesti u Skupštinu Grada Banjaluka iako su je građani izabrali. Odlučila je ostati u Narodnoj skupštini RS, a govoreći za N1 izvinila se biračima koji se "na neki način osjećaju iznevjerenim".

Trivić ja u Danu uživo kazala kako će biti na raspolaganju novo gradonačelniku, kako je to i ranije govorila, te da će to raditi s njim pro bono.

"Mislim da u NSRS trebam ostati, da su to teme na kojima sam se ja izbrusila kao narodni poslanik i sa kojih tema treba da uđem u izbore 2022. Bavim se isključivo analizom rada Vlade RS", kazala je Trivić.

Kao što smo već naveli, Jelena Trivić je udata za Dejana Trivića, a evo kako on izgleda:

128794368-1941982192611049-3352666744297785101-n-censored

Ne propustite