CECA VEČERAS DOŠLA U EMISIJU! IMALA JE NEŠTO VAŽNO DA SAOPŠTI: Dačić je pažljivo slušao, evo šta je otkrila

Show
CECA VEČERAS DOŠLA U EMISIJU! IMALA JE NEŠTO VAŽNO DA SAOPŠTI: Dačić je pažljivo slušao, evo šta je otkrila
Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović večeras je, između ostalih, gošća u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink.

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović večeras je, između ostalih, gošća u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink. Jedna od tema na koje je Ceca govorila bila je i pandemija koronavirusa, a pjevačica je otkrila da je radila test na antitela, s obzirom na to da je prije nekoliko mjeseci bila zaražena, kao i njen sin Veljko Ražnatović.

Ceca je otkrila koliko je teško svima koji ne rade.

ceca

Sve je usko povezano, sve što je vezano za okupljanje ljudi je stalo. Prvo nas zdravstveno ugrožava, ja poznajem ljude iz mog okruženja koji imaju kovid i sa tim se ne treba šaliti, moramo da nastavimo da se čuvamo, ja sam radila test na antitela, imam ih, tako da sam zaštićena. Svuda je isto, cijeli svijet je stao. Sve je povezano, sve što okuplja ljude na globalnom nivou je stalo - rekla je Ceca i dodala:

Bila sam na Kipru, druga država, mi smo tamo turisti, ne gledamo medije, ali prijatelji moji isto, samo se priča o koroni. Zdravstveni sistem nije tako jak, kod nas se svo medicinsko osoblje bore kao lavovi, ali tamo su bile mnogo rigoroznije mjere. Ja ne mogu da komentarišem da li ovde treba rigoroznijih mjera.

Ono što je takođe privuklo veliku pažnju jeste Cecin izgled u emisiji - ona se odlučila za teget plavo odijelo i košulju sa velikom šanom, a njena frizura je bila u skladu sa kombinacijom.

Ne propustite