30.11. JE KLJUČAN DATUM, OČEKUJE VAS JOŠ JEDAN USKORO: Evo šta trebate uraditi, PRATIT ĆE VAS SREĆA

Zanimljivosti
30.11. JE KLJUČAN DATUM, OČEKUJE VAS JOŠ JEDAN USKORO: Evo šta trebate uraditi, PRATIT ĆE VAS SREĆA
.

Pomrčine otvaraju vrata i pozivaju vas da uđete, osvjetljavajući i stimulirajući područja vašeg života koja trebaju vašu pažnju. Prvu pomrčinu imamo 30.11., na 8. stupnju Strijelca i Blizanca. Ova pomrčina Mjeseca stvara turbulentne energije i pokazuje put naprijed, a najviše će utjecati na Blizance i Strijelce. Popuna pomrčina Sunca događa se 14.12. i to na moćan mlad Mjesec pa napravite planove za budućnost. Osvrnite se na prošlost i otpustite!

Iako je Sunce u vatrenom znaku Strijelca koji voli oduševiti gomilu, krenuti u velike avanture i iskusiti novo, ova sezona Strijelca nam donosi dvije pomrčine. Sljedećih nekoliko tjedana bit će ključno. Energije pomrčine mogu imati utjecaj i do šest mjeseci, a također već djeluju i mjesec dana ranije.

Na Mjesečevu pomrčinu nešto će završiti, a na Sunčevu pomrčinu nešto će početi.

screenshot-1

Pomrčine signaliziraju vrijeme promjena u svijetu i našem životu. Otvaraju mogućnost za nove početke i donose značajne završetke. One mogu uznemiriti i donekle su kaotične u svom utjecaju – ali s razlogom.

Pomrčine donose ono što bi inače ostalo u sjeni. Kad je svjetlost Sunca ili Mjeseca blokirana, zaklonjena ili ometana, kao tijekom pomrčine, dobivamo drugačiji pogled na našu okolinu.

Otkrivajući naše osobne i kolektivne sjene, pomrčine obilježavaju trenutke u godini na koje bismo trebali obratiti pažnju, jer ono što se događa pod njima ostavlja trajni dojam na nas i kolektiv.

Pun Mjesec i pomrčina Mjeseca u Blizancima

Prvu pomrčinu imamo 30.11., na 8. stupnju Strijelca i Blizanca i vizualno nije zapanjujuća, ali je ipak astrološki utjecajna.

Pomrčina Mjeseca prilika je za razbijanje navika ili uklanjanje društveno uvjetovanih obrazaca mišljenja i ponašanja koje stoje na putu samospoznaje. Ova pomrčina utjecat će na Blizance i Strijelce. Vlada umom, putovanjima, vjerovanjima, pitanjima slobode, istine i pravde.

Mjesečeva pomrčina može nas učiniti svjesnijim naših obrasca i nesvjesnih motivacija. Ovo vremensko razdoblje može stvoriti stara sjećanje i osjećaje.  Pomrčina punog Mjeseca može dovesti do kraja stvari na kojima ste radili.

Sunce nasuprot Mjesecu osvjetljava Mjesec i osvještava prethodna neispitana područja vašeg života. Potisnute energije pojavljuju se za sučeljavanje i razrješenje. Obratite pažnju na svoje snove. Mjesečeve pomrčine emocionalnije su od pomrčine Sunca. Mjesečeve pomrčine osvjetljavaju stvari kojih nismo bili svjesni.

Ova pomrčina Mjeseca stvara turbulentne energije i pokazuje put naprijed. Ali ne preporučuje se tim putem krenuti na dan pomrčine. Situacije će biti nestabilne i promjenjive. Stoga je važna fleksibilnost, sposobnost sagledavanja problema ili zadatka s različitih gledišta.

Važno je podijeliti svoja nova znanja, jasno komunicirajući s drugima tamo gdje treba napraviti promjene i izražavajući se s hrabrošću i suosjećanjem.

Pogledajte u svojoj natalnoj karti gdje vam se nalazi Blizanac i Strijelac, jer u tim će područjima vašeg života biti poziv za buđenje.

Ova pomrčina Mjeseca utjecat će na vas ako imate osobne planete (Sunce, Mjesec, Merkur, Venera i Mars) ili ascendent od 6 do 10. stupnja Strijelaca ili Blizanca.

Mlad Mjesec i pomrčina Sunca u Strijelcu

Popuna pomrčina Sunca 14.12. će biti vizualno spektakularan događaj.

Pomrčine Sunca imaju tendenciju da se odnose na iznenadne događaje koji remete naše svakodnevno funkcioniranje; oni su kriza koja kao da dolazi niotkuda i koja odjednom zahtijeva svu našu svjesnu pažnju i fokus. Ona ima tendenciju uskomešati stvari na fizičkoj i svjesnoj razini puno više od Mjesečevih pomrčina.

Pomrčina Sunca je na moćan mlad Mjesec pa napravite planove za budućnost. Postavite svoje namjere tijekom ove pomrčine oko tema Strijelca – putovanje, sloboda, optimizam, humor i velikodušnost. Šest mjeseci nakon ove pomrčine idealno je vrijeme za novi početak u svim tim područjima Strijelca.

Ova pomrčina Sunca utjecat će na vas ako imate osobne planete (Sunce, Mjesec, Venera i Mars)  ili ascendent od 21. do 25. stupnja Strijelaca. Također, pogledajte u vašoj natalnoj karti gdje vam se nalazi znak Strijelac, jer ta kuća govori o kraju jednog niza okolnosti i početak drugog. Otpustite!

Pomrčine se u istim znakovima ponavljaju svakih devetnaest godina. Imali smo pomrčinu Sunca i Mjeseca na istim točkama u studenom/novembru i prosincu/decembru 2001. godine. Osvrnite se na ono što se tada dogodilo. Ovo može biti nastavak teme koja se odvijala u to vrijeme. Ali imajte na umu, ponekad se energija pomrčine pokreće nakon što se dogode pa događaji mogu uslijediti nakon pomrčine, posebno unutar šest mjeseci događaja.

Pomrčine otvaraju vrata i pozivaju vas da uđete, osvjetljavajući i stimulirajući područja vašeg života koja trebaju vašu pažnju.

Novi.ba/Atma

Ne propustite