IMAMO POBJEDNICU ZVEZDE GRANDA?! CIJELI ŽIRI NA NOGAMA APLAUDIRA: Ovo još nismo vidjeli

Show
IMAMO POBJEDNICU ZVEZDE GRANDA?! CIJELI ŽIRI NA NOGAMA APLAUDIRA: Ovo još nismo vidjeli
.

Mustafa Mehić (20) iz Gradačca, iz tima Marije Šerifović, večeras se borio na velikoj sceni protiv Milijeve kandidatkinje Zorje Pajić (24) iz Beograda.

Mehić nam se predstavio pjesmama ''Lažo'' Lapsus benda i ''Pobednik'' Srećka Krečara, dok je Zorja pevala pesme ''Živote moj'' Usnije Redžepove i ''Tando'' grupe Negativ. 

Nakon ovog nastupa, žiri je bio kompletno na nogama i uz gromoglasan aplauz pozdravio Zorju Pajić koji ih je ''oduvala'' svojim glasom, stasom i nastupom, i dobila svih 6 glasova!

-Od ovoga može da se rikne- rekao je Bosanac.

Ni Mustafa nije prošao ništa drugačije, jer je i on dobio maksimalan broj glasova, te su oboje otišli u sljedeći krug.

-Zorja biraj kome ćeš ti da budeš mentor- rekao je Saša Popović.

3590f5b638f47c39f38b87eb7a77622c1d62e8cf

- Ovo su đavolske sile umešale prste. Ti devojko nisi sa ove planete- rekla je Jelena Karleuša, a Đorđe je dodao- Ova devojka, koja ovako peva, završila Akademiju je po mom mišljenu ovom takmičenju dala na značaju i došla da pokaže da ovo vredi.


- Mustafa ti si zreo i dobar pjevač, teskt, melodija, ubjedljiv, sve. A ti curo, bogami, takvi smo mi Beograđani- rekao je iz šale Bosanac, pa dodao- Samo neko ko svira insturment može ovako da pjeva. Kod tebe ništa nije slučajno.

7d0cb4f75279c89a3b1c6b0eeeea8fc3778a05e2

Kako su oba kandidata bila sjajna, Mustafa standardno odličan a Zorja novo otkrovenje, došao je red da ona izabere svog mentora- Zorja đavolice, koga god da odabereš, neka su sve sile sa vama- bila je iskrena JK, a svi kandidati aplicirali su da je dobiju u svoj tim, međutim, Marija je imala drugo mišljenje- Ja mislim da ona neće mijenjati mentora, tako sam je pročitala.

- Ne mijenjam mentora- rekla je Zorja.

Evo kako je to izgledalo:

 

Ne propustite