Svi su buljili u ULTRA BIZARAN DETALJ na nogama glumice: Je li ovo normalno? SVAĐA NA INTERNETU NE PRESTAJE

Kiosk
 Svi su buljili u ULTRA BIZARAN DETALJ na nogama glumice: Je li ovo normalno? SVAĐA NA INTERNETU NE PRESTAJE
.

Holivudska glumica Eva Longorija uvijek je besprijekorno dotjerana, a tek ponekad imamo priliku da je vidimo u nešto ležernijim i opuštenijim izdanjima. Nedavno je prošetala Los Anđelesom u jednom takvom, a svima je za oko zapao bizaran detalj koji je nosila.

Eva je izabrala udoban i prkatičan autfit, iskombinovavši crne helanke i oversized duks u istoj boji, te ravne čizme u vojničkom stilu i veliku "Hermes" torbu u karamel boji.

No, modni aksesoar koji je sve iznenadio jesu čarape lijepe brinite koje su virile iz čizama, a imale krajnje neobičan print - lik njenog sina Santjaga!

Podsjetimo, Longorija je dobila sinčića Santjaga Enrikea 2018, a od tada se rijetko odvaja od njega - vodi ga čak i na setove holivudskih serija i filmova u kojima glumi ili ih režira.

yzvk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvww1rn01eqv8vmwrky2m3yjq3mde2ndniywnizjnlnjkzmdg2zdcyzjeuanbnkzmczqkeaieaaq

A kada nisu zajedno, glumica voli da ima male podsetnike na njega, pa tako ni personalizovane čarape nisu previše za nju!

Ovo je kod korisnika društvenih mreža izazvalo burne reakcije - dok je nekima bilo veoma simpatično, drugi su rekli da je ovo već pretjerivanje. Šta vi kažete?

Ne propustite