S OVOM VODITELJICOM JE KENAN BIO PRIJE ZADRUGE ZADRUGE: Još je nije prebolio, PRAVA LJEPOTICA (FOTO)

Show
S OVOM VODITELJICOM JE KENAN BIO PRIJE ZADRUGE ZADRUGE: Još je nije prebolio, PRAVA LJEPOTICA (FOTO)
.

Ovo niko nije znao!

Voditeljka televizije Pink Marija Egelja nešto više od 4 mjeseca bila je u vezi sa Kenanom Tahirovićem.

Par se upoznao u Sarajevu, nakon čega su započeli ljubavnu vezu. U vrijeme kada su se upoznali lijepa Marija je, kako nam Kenan kaže, i dalje bila u vezi sa Ljubišom Rankovićem, nekadašnjim fudbalerom, sada pomoćnikom Vuka Rašovića u Al Dafri, klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kenan je docnije to i potvrdio, rekavši da mu je Egelja u tom trenutku rekla da ima dečka, ali da je potom, upravo zbog njega, raskinula sa Rankovićem.

- Jeste... Daj, sad, nemoj me... Šta da kažem... - počeo je Kenan zbunjeno da odgovara medijima na pitanje da li je istina da je bio u vezi sa voditeljkom.

- Upoznali smo se u Sarajevu, nekad prošle godine, manje više je tu sve počelo. To mi je tema, totalno - nastavio je Kenan koji se prilikom te izjave spremao za ulazak u Zadrugu 4.

- Ne želim nju da uključujem, bezveze mi je. Rekao sam odmah da jeste istina, ali ne bih da pričam o detaljima. Istina je i to je to - dodao je.

- Završilo se to, ali sad smo prijatelji. U vezi smo bili, par meseci, nije to dugo trajalo. Možda 4-5 meseci. Završilo se nekad početkom ove godine, februar, mart. I zbog daljine, imali smo totalno nebitnih prepirki... Ona je tamo, ja sam ovde. Ja tada nisam imao ambicije da dođem u Beograd, ona nije imala ambicije da dođe ovdje. Ali, nismo se svađali. Prijatelji smo ostali, skoro sam bio tu, vidjeli smo se - objasnio je Tahirović.

Na pitanje da li je Marija u vreme kada su oni bili zajedno i dalje bila u vezi sa dugogodišnjim dečkom Ljubišom Rankovićem, rekao je:

- Mislim da su prekinuli... Ona mi je rekla da su prekinuli, a da li su održavali kontakt, odnos, nemam blage veze. Mi kad smo se upoznali bili su zajedno, onda sam ja došao u Beograd i tad mi je rekla da su raskinuli. Nije ništa bilo među nama dok su bili zajedno. Rekla je da se prekinuli i tek je onda bilo nešto među nama - tvrdi Kenan.

Konkretno, Marija i Kenan upoznali su se na snimanju emisije "Dejana talk show", nakon čega su se družili u jednom lokalu, a onda su nju i prijateljicu Kenan i njegov brat otpratili do hotela.

kenana

- Tada ništa nije bilo. Ona je posle došla u Sarajevo, zbog mene. Jesam se zaljubio, dok je trajalo sve je super bilo - kaže Kenan, i dodaje:

- Ona je htjela da vidi da li je to to među nama, a onda je odlučila da prekine sa dečkom. Valjda zbog mene, tako mi je rekla.

 

Ne propustite