VIDITE LI NEŠTO ČUDNO NA OVOJ SLICI S VJENČANJA: Kad shvatite o čemu se radi VRIŠTAT ĆETE OD SMIJEHA - NAJLUĐE VJENČANJE IKAD (FOTO)

Kiosk
VIDITE LI NEŠTO ČUDNO NA OVOJ SLICI S VJENČANJA: Kad shvatite o čemu se radi VRIŠTAT ĆETE OD SMIJEHA - NAJLUĐE VJENČANJE IKAD (FOTO)
.

Neka vjenčanja ne može zaustaviti ni pandemija.

Kazastanski glumac i bodibilder Jurij Toločko koji za sebe kaže da je “sportista, umjetnik, bloger, se*s manijak, per*erznjak”, oženio je svoju ljubljenu Margo, se*s lutku u prirodnoj veličini.

Srećnu vest podelio je na Instagramu sa 40.000 pratilaca. Objavio je video ceremonije, a sudeći po snimku, svadba je bila poprilično raskošna.

- Dogodilo se – napisao je Jurij u objavi.

- Moj brak sa Margo je manifest. Trenutno se krše prava muškaraca. Muškarci su manje zaštićeni od žena. Također, mnoge žene imaju potrošački stav prema muškarcima. Muškarci su neisplativi za brak. Mnogo žena pokušava biti poput lutki, previše arogantno. Ovo je era lutki – napisao je Jurij na Instagramu objasnivši svoj bizaran brak.

Prije nogo što je Jurij zaprosio lutku u vezi su, kaže, bili osam mjeseci. Njihove fotografije i snimke na društvenim mrežama prati sa velikim interesom prati pozamašan broj ljudi. Jedan obožavatelj poklonio im je kuče.

Zajedno idu na putovanja, večere, izlaske, zajedno se kupaju u kadi, vježbaju, a objavljuje čak i fotografije iz kreveta.

- Parovi treba manje da razgovoraju, a više da se povezuju. Sa vremenom i iskustvom Margo i ja smo shvatili da je za razgovor potrebno više od riječi. Vaš partner sigurno zaslužuje najbolje, ali mora odraditi svoj deo posla – napisao je Jurij uz fotografije iz teretane na kojima vežba sa Margo.

 

Ne propustite