STANIJA KUPILA OGROMAN STAN, ŽIVJET ĆE SA DEČKOM: Sve sama iskeširala, čekajte da vidite OVE DETALJE

Show
STANIJA KUPILA OGROMAN STAN, ŽIVJET ĆE SA DEČKOM: Sve sama iskeširala, čekajte da vidite OVE DETALJE
.

Stanija Dobrojević (35) navodno planira zajednički život sa svojim dečkom iz rijalitija Markom Markovićem (26), sa kojim je nedavno obnovila vezu.

Starleta je kupila stan u Rumi u kojem će sviti gnezdo sa zgodnim Crnogorcem. Marko je prije dvije nedjelje došao iz Crne Gore u Srbiju i navodno se odmah se vidio sa Stanijom, od koje je mesecima bio razdvojen zbog korone.

"Stanija i Marko su raskinuli još na početku pandemije, ali su sve vreme bili u kontaktu. Shvatili su da su emocije među njima baš jake i da bi trebalo ponovo da budu zajedno. Marko je napravio prvi korak i došao u Srbiju zbog nje i tada su se i pomirili", kaže izvor blizak starleti i dodaje da zaljubljeni par ima ozbiljne planove za budućnost:

"Odlučili su da započnu život pod istim krovom, i to u Rumi, gde je Stanija kupila stan u izgradnji. Reč je o penthausu od 110 kvadrata sa ogromnom terasom. Stan će imati tri spavaće sobe, dva kupatila i ogroman garderober. Stanija planira da ga sredi cakum-pakum. Već je rekla arhitekti da želi i mini-teretanu u zastakljenom delu terase da bi Marko i ona imali gde da vežbaju, budući da oboje vode zdrav život. Radovi su još u toku, a useljenje je planirano u julu. Do tada će zajedno živeti u Stanijinoj porodičnoj kući u Rumi", kaže izvor.

1918757-screenshot-33-ff

Marković je ranije pokušavao da ubedi svoju dragu da se preseli kod njega u Crnu Goru, ali ona nije htjela ni da čuje za to.

"Predlagao joj je da započnu zajednički biznis na moru, ali se Staniji ta ideja nije dopala. Rekla mu je da želi da se nastani blizu svoje porodice i da joj je dosadilo da se potuca po bijelom svijetu. Uostalom, zato je i kupila stan u Rumi, gdje joj žive majka i brat", dodaje izvor blizak strarleti.

Stanija Dobrojević bi trebalo oko Nove godine da uđe u "Zadrugu 4" i sa ostalim takmičarima se ravnopravno bori za glavnu nagradu.

"Moguće je da ćete me ponovo gledati u "Zadruzi" - zagonetno kaže starleta, a na pitanje ko joj je najbolji frajer u ovoj sezoni odgovora: "Nijedan. Ispao bi dobar frajer kada bismo izmiksovali Kristijana, Tomovića, Frana i Anđela", kaže Stanija.

 

Ne propustite