SA NJIMA UVIJEK MORATE BITI NA OPREZU! Ova 3 znaka bi prevarila i detektor laži, a ne partnera

Kiosk
SA NJIMA UVIJEK MORATE BITI NA OPREZU! Ova 3 znaka bi prevarila i detektor laži, a ne partnera
Izreći laž i zaobići istinu za pojedince je lakše od otimanja zvečke malom djetetu.

Izreći laž i zaobići istinu za pojedince je lakše od otimanja zvečke malom djetetu.

S druge strane ima i onih koji se vidno bore sami sa sobom kada treba da izgovore bilo šta osim istine. Kako vi stojite po tom pitanju? Da li vas govor tijela odaje i glas postane tanji, ili ste naprotiv - hladni kao špricer?

I dok su pojedinici zaista umjetnici u laganju, sposobni da se izvuku iz svake situacije, drugi padaju pod teretom istine i uvijek otvoreno kažu šta imaju na umu. Za sebe možda znate gdje stojite u lažljivom sektoru, ali ako se pitate šta zvijezde imaju da kažu u tom pogledu, upoznajte danas tri znaka u Zodijaku koja bi prevarila i detektor laži:

ef7744b4c72b187c91d313ef0d36e4ef
BLIZANCI

Blizanci često ne mogu da odole iskušenju da upletu sitne laži u svoje uzbudljive priče. Iako možda neće otvoreno slagati, čim im se ukaže prilika svakako će iskoristiti trenutak da istinu prikažu iz najzanimljivijeg ugla. Male sitne laži zabavljaju Blizance i oni ih rado dele sa drugima, ne misleći pri tom ništa loše.

ŠKORPIJA

Škorpije vodi intuicija i vrlo su vješte kada je potrebno čuvati određenu tajnu od ostatka svijeta. Škorpija vrlo dobro zna kako izgleda osoba koja laže i samim tim će skretati pogled u stranu kada pokušava da obmane sagovornika. Takođe ništa teže na svetu nema od toga da jednoj Škorpiji prodate laž. Škoprija je uvijek na oprezu i koristi laži kako bi zaštitila sebe i svoje emocije.

VAGA

Iznad svega Vage cijene harmoniju i nikad neće pokvariti atmosferu samo zato što im se ne dopada tema o kojoj se priča ili film koji je počeo. Istrajaće do kraja tvrdeći pri tom da su uživale u kvalitetnom vremenu sa ljudima oko sebe, iako je to debela laž. U većini slučajeva Vage se koriste lažima kako bi sačuvale dobre odnose sa ljudima oko sebe.
 

Ne propustite