Herceg Etno Selo - pravo mjesto za istinsko uživanje! Zaselak koji će Vam oduzeti dah i osvojit Vas svojom okolinom, simpatičnim osobljem i ukusnom hranom!

Aktuelno
Herceg Etno Selo - pravo mjesto za istinsko uživanje! Zaselak koji će Vam oduzeti dah i osvojit Vas svojom okolinom, simpatičnim osobljem i ukusnom hranom!
-

Etno selo Herceg nastalo je 2008. godine, no proces sazrijevanja ideje o njegovom postanku odvijao se dugo i postepeno. Herceg svjedoči o jednom vremenu zatočenom u kamenjaru Hercegovine utjelovljujući način i kulturu života na škrtom kamenu.

11

Selo izraslo iz kamena i stvoreno od kamena, udaljeno svega nekoliko kilometara od znamenitog svetišta Međugorja, na tromeđi Čitluka, Međugorja i Ljubuškog, s pravom se može nazvati čudom hercegovačkog kraja.

4

Herceg je bezvremenska kategorija, mjesto na kojem se, izvan sadašnjeg vremena, zaboravlja užurbanost svakodnevnice.

2

To je mjesto na kojem se vraćate korijenima, čudeći se jednostavnosti i jedinstvenosti nekadašnjeg, starinskog načina života. To je čudesno mjesto u kojem se krijepi tijelo i odmara duh...

5

Trebalo je mnogo odvažnosti, strpljenja i umijeća kako bi se pokušala revitalizirati autentičnost hercegovačkih kuća i njihova etnografska, povijesna i graditeljska vrijednost.

9

Posebna pozornost posvećena je čuvanju izvornog izgleda ali i ljepote krajolika, a cijelo selo je izgrađeno sa obazrivošću i ljubavi prema prirodi i okruženju. Konačni cilj bio je vratiti u sadašnjost hercegovačko selo onakvo kakvo je bilo prije stotinjak pa i više godina.

8

Ovdje je klima posebno blaga, ljetna se vrućina smiruje u laganim večernjim povjetarcima, dok su i zimski dani ugodno osunčani, a boje u jesen postanu metaforički žute, narančaste i crvene.

10

Jedno noćenje na bazi polupansiona za dvije osobe u Superior sobi (Kamene kućice) platite samo 130 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite