POTRAŽITE VAŠ ZNAK I SAZNAJTE: Horoskop otkrio koliko djece vam je suđeno da imate

Zanimljivosti
POTRAŽITE VAŠ ZNAK I SAZNAJTE: Horoskop otkrio koliko djece vam je suđeno da imate
.

Sve je zapisano u zvijezdama, čak i to koliko biste djece trebali imati. Naime, svaki znak zodijaka poseban je po svojim osobinama koje utječu na obrazac razmišljanja i emocije. Neki parovi se zato odlično slažu, drugi ne podnose. 

Ako ste pronašli odgovarajućeg partnera ili partnericu i razmišljate o osnivanju obitelji, pročitajte što vam sugeriraju zvijezde.

Ovan 

Ovnovi uživaju u roditeljstvu. Zvijezde im planiraju troje ili četvero djece. Zbog svog samopouzdanja, snage i odlučnosti, Ovnovi su rođeni vođe. Budući da su ambiciozni i imaju velike planove, djeca su daleko na njihovoj listi. Međutim, kako muškarac ili žena u znaku Ovna odrasta i postaje zreliji, odnosno zrelija, trudnoća postaje sve poželjniji cilj.

Prema BabyCenter.co.uk, Ovan najboljeg partnera pronalazi u Strijelcu. Ova dva znaka čine sretan, zabavan, odan i iskren par.

Bik

Biku je cilj imati dvoje djece, a sve više od toga im je previše. Bik je sjajna mama ili tata jer je strpljiv znak, nježan prema djeci. Ipak, inzistira na održavanju visokih standarda i ne voli promjene. Ima snažne obiteljske vrijednosti i to će nastojati usaditi djeci koja su im uvijek na prvom mjestu, važnija i od vlastitog zdravlja. 

Škorpion sjajan partner za Bika. Čine logičan i praktičan par, jedan od najkompatibilnijih kad su u pitanju kombinacije zodijaka.

Blizanci

Sigurno se nitko neće iznenaditi kad čuje da je blizanačka trudnoća idealna opcija za ljude u znaku Blizanaca. Oni ne vole biti sami pa su im djeca potrebna. No nepredvidivi su i mame u znaku Blizanca često imaju i više od dvoje djece. Pravi primjer je Angelina Jolie. 

Blizanci su zabavni roditelji. Njihovoj djeci nikad neće biti dosadno jer osobe u ovom znaku ne vole biti zatvorene u kući i često vode djecu na izlete, u parkove i u tome uživaju. 

Rak

Roditeljstvo je za Raka prirodno koliko i disanje. Riječ je o znaku zodijaka kojem zvijezde predviđaju dvoje djece, ali s više godina razmaka.

Simpatična priroda majke u znaku Raka osigurava za dijete toplo okruženje u kojem dijete može napredovati. Njezine maštovite karakteristike pomažu joj da stvori sretan i skladan dom pun ljubavi. Međutim, ženi Raku treba vremena da se oporavi fizički, emocionalno i mentalno od porođaja. Ovaj horoskopski znak odlikuje se osjetljivom osobnošću sklonijom promjenama raspoloženja. Nekima će trebati par godina dok se ne odluče za drugo dijete, a neke će ostati samo na jednom djetetu. 

Rakovi uživaju biti kod kuće sa svojom obitelji jer su posvećeni stvaranju tople, brižne i povezane zajednice.

Lav 

Zvijezde za Lavove planiraju dvoje do četvero djece. Oni su poznati po multitaskingu i to im ne predstavlja problem. Kao roditelji su zabavni, ali očekuju poštovanje.

Kad naume postati roditelji, ništa im neće stati na put, ali moraju se znati nositi s tim da više neće biti u središtu pozornosti što ih odlikuje. 

Lavovi se lako nose s većinom roditeljskih izazova jer su rođeni vođe i dobrodušni su.

Djevica

Djevice vole red pa je za njih idealna opcija jedno dijete. One su izvrsno organizirane i očekuju poštivanje rasporeda pisanja domaćih zadaća i aktivnosti.

Više djece može im pokvariti planove za karijeru i životne ciljeve. Ipak, postoje neke Djevice koje su dovoljno hrabre i odlučuju se za drugo dijete.

Od djeteta roditelja u znaku Djevice može se očekivati pristojnost, čistoća, organizacija i red. Djevice su marljive i posvećene obitelji te svu energiju usmjeravaju u to da djetetu daju najbolje. 

Vaga

Vaga teži ravnoteži, jednakosti i poštenju, ali vole se družiti pa će imati minimalno dvoje, a možda čak i četvero ili šestero djece. 

Majke u znaku Vage su smirene i nježne, čak i kad dijete ima izljev bijesa. Talentirane su za čuvanje djece kad svi drugi bježe. Iznimno cijene suradnju i partnerstvo te će te vrijednosti nastojati prenijeti svojoj djeci. 

Vage vole biti na otvorenom, ljubitelji su umjetnosti i glazbe pa svoju djecu usmjeravaju ka kulturi. Imaju snažan osjećaj za pravdu.

Škorpion

Škorpioni su nadareni nositi se s čitavom vojskom djece pa im zvijezde predviđaju najmanje troje. Oni su emocionalna stvorenja koja vole roditeljstvo. Vole izazove i žele biti najbolji u svemu što rade. Vole testirati različite metode roditeljstva kako bi otkrili što najbolje funkcionira kod njihove djece.

Žele da njihova djeca izrastu u snažne ličnosti, ali djeca ih se mogu bojati zbog impulzivnog temperamenta. Jako su zaštitnički nastrojeni i odgajaju samouvjerenu djecu koja im ostaju odana.

Škorpioni u svakom odnosu daju 100 posto od sebe, ali isto očekuju zauzvrat.

Strijelac 

Strijelci su energični i avanturistički nastrojeni te radoznali što ih čini zabavnim i opuštenim roditeljima. No nemojte se iznenaditi ako se ne odluče na djecu jer za njih to nije jednostavna odluka. Uglavnom imaju jedno dijete, rijetko se odlučuju za drugo. 

Djetetu koje imaju daju sve. Kreativni su i dopuštaju svojoj djeci više slobode od bilo kojeg drugog znaka zodijaka, ali ponekad im manjka strpljenja. Njihova djeca odrastaju u samouvjerene i zabavne osobe koje uživaju u životu.

Jarac

Troje djece nisu problem za Jarca. Imaju urođene roditeljske vještine i odlično upravljaju i kućanstvom i karijerom. Uvjereni su da je dobar plan temelj svega i da se mogu nositi s bilo čim. Svojoj djeci jasno daju do znanja da su oni gazde i inzistiraju na disciplini. Neće se truditi djeci postati prijatelj, već njeguju poštovanje.

Jarac ima snažan osjećaj za obitelj i tradiciju. Teško prihvaćaju udaljavanje djece od obitelji i to ih može naljutiti. 

Vodenjak

Vodenjak žudi za avanturama i slobodom pa im zvijezde planiraju jedno dijete. Riječ je o osobama divnog karaktera ako su dobro raspoloženi. No ponekad žude za samoćom i zatvaraju se u sebe što je teško uz dijete. 

Dobri su roditelji ako imaju svoje slobodno vrijeme tijekom kojeg će se ispuhati i napuniti baterije. 

Karakteristika koja odlikuje Vodenjaka, a može pomoći u odgoju je što sjajno sluša druge.

Ribe

Riba je vodeni znak koji se voli razmnožavati i uživaju u potomcima. Zvijezde im planiraju petero i više djece. Ovaj znak je prepun emocija i ljubavi. Empatični su što ih čini savršenim roditeljima. Prilagodljivi su i mogu ostati smireni tijekom stresnih situacija koje su učestale s djecom.

Oni se toliko dobro snalaze u roditeljskim obvezama da ih drugi nerijetko pitaju za savjet. Ali Ribe mogu biti lakovjerne i djeca to mogu iskoristiti. Ponekad će trebati postaviti jasnije i čvrste granice.

Idealnog partnera pronalaze u Djevici s kojom odluka o zasnivanju obitelji dolazi potpuno prirodno.

(Index.hr)

Ne propustite