NINA BADRIĆ ODGOVORILA NA NOVE MJERE: Pjevaćemo pod tušem PODRŽALE JE LEPA BRENA I JELENA KARLEUŠA

Show
NINA BADRIĆ ODGOVORILA NA NOVE MJERE: Pjevaćemo pod tušem PODRŽALE JE LEPA BRENA I JELENA KARLEUŠA
Hrvatska je od sinoć ponovo u lockdownu i uvedene su nove mjere kako bi se suzbilo širenje korona virusa.

Hrvatska je od sinoć ponovo u lockdownu i uvedene su nove mjere kako bi se suzbilo širenje korona virusa. Ova odluka izazvala je negodovanje kod mnogih ljudi, pa tako i kod brojnih pjevača koji će do daljnjeg moći samo zamišljati povratak na scenu.

Jedna od njih je i popularna hrvatska pjevačica Nina Badrić koja se nakon uvedenih mjera oglasila na svom Instagram profilu i poručila da je najvažnije ne klonuti duhom. Za pjevanje, kaže, uvijek ima načina...

"Pjevaćemo pod tušem do daljnjeg, samo da smo zdravi i živi i da nam je duh uvijek pozitivan. Čuvajte se i pazite se. Proći će i ovo", poručila je Badrić uz arhivsku fotografiju iz kupatila.


 
Njena poruka je izazvala veliku pažnju pratilaca, pa su joj se u komentarima javile i kolegice s estrade, Lepa Brena koja joj je poslala srce te srbijanska pjevačica Jelena Karleuša.

Podsjetimo, Badrić jedna je od prvih pjevačica na regionalnoj sceni koja je još prije nekoliko mjeseci upozorila na probleme s kojima se pjevači susreću zbog pandemije korona virusa.

U julu se videoporukom obratila političarima i zamolila ih da omoguće rad njoj i njenim kolegama muzičarima jer o njihovim nastupima zavise  mnogi.

"Moje pjesme i moj posao nisam samo ja. Moje pjesme čini najmanje 15, ako ne i više ljudi koji sa mnom učestvuju u stvaranju moje karijere od prvog dana. Molim ministarstvo da se reagujr po pitanju nas muzičara i da nam otvori mogućnost da ponovo počnemo raditi", kazala je u julu Badrić.
 

Ne propustite