PRVA SLIKA TRUDNE JELENE JANKOVIĆ I NJENOG DEČKA: On je doktor i evo kako izgleda

Show
PRVA SLIKA TRUDNE JELENE JANKOVIĆ I NJENOG DEČKA: On je doktor i evo kako izgleda
.

Jelena Janković glavna je tema medija nakon što je Kurir objavio da čeka bebu sa uglednim beogradskim doktorom Brankom Baraćem. Iako ih do sada niko nije uslikao zajedno, jer se bivša teniserka nije pojavljivala s njim na mjestima gde bi to bilo moguće, redakcija Kurira je došla do njihove zajedničke fotografije.

Otkako se saznalo da je naša uspješna sportistkinja u drugom stanju i da čeka kćerku, javnost ne prestaje da spekuliše o detaljima njene veze sa doktorom. Ekipa Kurira je prije dva dana posjetila zgradu u kojoj je Jankovićeva donedavno živela, kao i naselje gdje stanuju njeni roditelji Snežana i Veselin, a od komšija smo saznali da u posljednje vrijeme ona nije često dolazila kod njih, ali kada jeste, uvijek je bila lijepo raspoložena i nasmejana. Potom su od komšija iz njene zgrade saznali da se Jelena zapravo preselila kod svog partnera nedavno i da su otpočeli zajednički život.

2388859-branko-barac-ff

Iako se pričalo o tome da su Jelena i Branko Barać viđeni zajedno nekoliko puta u prestoničkim lokalima, javnost nije imala prilike da ih vidi jedno pored drugog. Sve do sada. Kurir je došo u posjed fotografije nastale letos na kojoj su teniserka i doktor zajedno u jednom kafiću, dok im društvo prave prijatelji.

Lokacija na kojoj su bili nije poznata. S obzirom na to da su ubrzo nakon što su otpočeli vezu otputovali na Crnogorsko primorje, moguće je da je slika tamo nastala.

2391303-2391301-23911351ff-edit-ff

foto: Kurir.rs

Ne propustite