EVO KAKO TREBA OBLAČIT GRUDNJAK, CIJELI ŽIVOT RADITE POGREŠNO: Samo 1 sitnica i izgledat ćete fenomenalno!

Praktična žena
EVO KAKO TREBA OBLAČIT GRUDNJAK, CIJELI ŽIVOT RADITE POGREŠNO: Samo 1 sitnica i izgledat ćete fenomenalno!
.

Djevojke često vole da ismijavaju momke koji se bore sa njihovim brushalterima, pa njihovo skidanje traje najmanje pola sata. Gorka istina je da se i većina djevojaka svakodnevno bori sa ovim zadatkom.

Ako ste kao dobar dio žena, vaše jutarnje spremanje uključuje i ovo - izaberete najpristojniji i najčistiji brus iz gomile, obučete tako da su korpice na leđima, zakačite na stomaku, okrenete i namjestite. Možda to i ne radite, možda ga odmah kopčate na leđima, pokušavajući da ubodete rupicu dok se još niste ni probudile i psujući u sebi. Koji god od ova dva načina da je vaš - nepravilan je, tako makar kažu stručnjaci.

grudnjak

Pravilna tehnika izgleda ovako: Obje ruke provučete kroz naramenice, namjestite ih lijepo i onda se sagnete i pustite da vam grudi same upadnu u grudnjak (možda vam pomogne ako malo poskočite),prenosi Žena Blic. Kada su grudi u korpicama, uspravite se i zakopčajte grudnjak. Tako će vam grudi izgledati neuporedivo ljepše - kaže stručnjak za donji veš, Aliza Redžer, dodajući i da jedan grudnjak ne bi trebalo da nosite dva dana.

- Ne nosite ni iste cipele svakog dana, a kamoli isti brus - kaže Aliza.

A šta vi kažete? Jeste li već čule ili možda i isprobale ovu tehniku?

Novi,ba/Žena.rs

Ne propustite