NADEŽDIN SIN ROĐEN SA 6 MJESECI, A SAD JE U ZAVOJIMA: Evo kako izgleda, uslikala ga i objavila

Show
NADEŽDIN SIN ROĐEN SA 6 MJESECI, A SAD JE U ZAVOJIMA: Evo kako izgleda, uslikala ga i objavila
.

Toma Panić ima sina Longa sa nevenčanom suprugom Nadeždom Biljić, sa kojom nije u dobrim odnosima od ulaska u novu sezonu Zadruge.

Nakon svega što se izdešavalo, imao je potrebu da podijeli određene detalje koji se tiču Longa i na taj način malo rastereti dušu.

- Znaš koliko je bio mali kada se rodio? Sa sedam mjeseci... Imao je samo kilogram i 30 grama. Znaš koliko je to... - pričao je Toma.

- A sad, kako je? - pitao je Bora.

- Ne, sve normalno, samo ne ume da guta, da pije, ali sve normalno - rekao je Panić.

- Ja sam mislio gotovo, upao sam u depresiju kada su mi ljekari to rekli. A kada sam došao, on je samo mene pratio, moje poglede i pokrete. I sada je tako - govorio je Toma.

Pričajući o svemu, Toma se rasplakao u jednom momentu, pa brzo obrisao suze, ne bi li nastavio da prepričava sve lepe momente koje su svakodnevno proživljavali.

Sa druge strane, dok Toma Panić flertuje sa djevojkama u "Zadruzi", njegova supruga Nadežda Biljić dane provodi po bolnicama. Ona je sina Longa dovela iz Valjeva u Beograd kako bi mu izvadili sondu pomoću koje se hrani. Pevačica je nekoliko sati provela u bolnici. Nadežda je u društvu majke Slavice i sina došla u bolnicu oko 10 ujutro, a napustila ju je tek nakon četiri sata. Imala je nekoliko zakazanih pregleda, a Longo je sve vrijeme bio jako nervozan i plakao.

Glavni razlog njihovog dolaska u bolnicu bio je da njenom sinu skinu sondu pomoću koje se hrani, kao i da provere kako mu sada funkcioniše jednjak. Bebi je obavljen i pregled pluća, rad srca i još neke kontrole, ali rezultati nisu bili dobri. Doktori su rekli Nadeždi da će Longo još neko vreme morati da uzima hranu preko cijevčica. Ona se baš smorila kada je to čula, jer se ponadala da se dječaku jednjak u međuvremenu razvio i da će konačno moći da jede na flašicu poput svojih vršnjaka.

Sin folk pjevačice roden je u šestom mjesecu trudnoće sa svega kilogram i trista grama, zbog čega mu se jednjak nije dovoljno razvio. Nadežda je nedavno otkrila kako ju je suprug Toma Panić dva puta prebio u trudnoći, a ona je od stresa dobila visok šećer i moraće do kraja života da uzima insulin.

Danas je Nadežda na svom Instagram storiju objavila fotogrtafiju malog Longa, koji je sav zavijen u zavoje, a vide mu se samo plave okice ispod kape. Na fotografiji Nadežda je napisala:

- Oko moje plavo. Sine volim te više od života.

 

 

Ne propustite