BILA JE NAJVEĆA ZVIJEZDA 90-ih, A DANAS ŽIVI NA ULICI: Evo šta se desilo pjevačici

Show
BILA JE NAJVEĆA ZVIJEZDA 90-ih, A DANAS ŽIVI NA ULICI: Evo šta se desilo pjevačici
.

Pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol je svoju muzičku karijeru započela krajem sedamdesetih godina nastupajući u sastavu “Tarkus”, nakon čega se okrenula solo karijeri i ostvarila zavidan uspjeh.

Bebi je 1991. godine predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji sa pesmom “Brazil”, koja je i danas veliki hit. Njena karijera je išla uzlaznom putanjom, a kako su mediji nedavno pisali Bebi Dol sada živi na rubu siromaštva, morala je čak da se iseli iz stana na Vračaru u kome je donedavno živjela jer nije imala dovoljno novca da plaća kiriju.

Bebi Dol navodno četiri mjeseca nije platila kiriju i račune za struju i infostan, prenose srbijanski mediji.

Kako se dalje navodilo izvor blizak pjevačici ispričao je da je ona preko noći pobjegla iz stana jer ju je bilo sramota da vlasniku saopšti da nema dovoljno novca za kiriju.

– Nije mu plaćala četiri mjeseca, a on ju je samo jednom pozvao i pitao šta se dešava. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mjesec – mjesec i po dana, pa će mu tada dati sve zaostale kirije. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala. Čovek je pokušao da je dobije na telefon, međutim, Bebi je isključila mobilni. Kada je došao u stan, zatekao je sve prazno, pa je preko prijatelja uspio da kontaktira s pjevačicom. Ona je počela da plače, da mu se izvinjava, rekla je da ju je sramota, da nema novca, ali da će prvom prilikom da mu isplati sve – rekao je tada vlasnik stana.

– Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lijep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvijek ću zaraditi dinar da imam za osnovno – rekla je Bebi povodom ovih navoda.

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite