SIN VERICE RAKOČEVIĆ STARIJI JE OD NJENOG MUŽA I JEDINI JE BIO NA VJENČANJU: Evo kako izgleda, IZNENADIT ĆETE SE

Show
SIN VERICE RAKOČEVIĆ STARIJI JE OD NJENOG MUŽA I JEDINI JE BIO NA VJENČANJU: Evo kako izgleda, IZNENADIT ĆETE SE
,

Proslavljena modna kreatorka Verica Rakočević može za sebe da kaže da je bogata žena jer ima dve kćerke, sina i šestoro unučadi

Verica je u prvom braku sa Boranom Karamanom dobila kćerku Elenu Karaman Karić, koja je dana uspješna dizajnerka nameštaja, a u drugom braku sa Zoranom Rakočevićem dobila je sina Milorada i kćerku Milenu, koji se ne eksponiraju u javnosti.

Milena Rakočević dugi niz godina živi u Njujorku, a po zanimanju je fotograf. Iako žive na razilčitim kontinentima Verica svaku zgodnu priliku koristi da otputuje u Ameriku i provede vrijeme sa svojom nasljednicom ili pak da zajedno negde otputuju.

Milorad Rakočević, sa druge strane, živi u Srbiji. On je tri godine stariji od Veričinog supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je u braku od 2013. godine. Milorad od starta podržava vezu Verice i Veljka, što je pokazao i svojim prisustvom na njihovom vjenčanju.

110272ee48490a0e02a71d4f55587eda

foto: RAS Srbija

Veričin sin je nedavno dobio drugu kćerku, te je tako kreatorka postala bogatija za šesto unuče po redu.

ŽELJKO MITROVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE BRANIO CECU PRED CIJELOM SRBIJOM: Prije emisije se dogodilo nešto što NIKO NIJE ZNAO, sve otkrio!

Broj jedan za show - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Izvor: Puls Online

Ne propustite