Idealan spoj historijske tradicije i modernih sadržaja! Posjetite Šibenik i smjestite se u Heritage Hotel King Krešimir 4*!

Aktuelno
Idealan spoj historijske tradicije i modernih sadržaja! Posjetite Šibenik i smjestite se u Heritage Hotel King Krešimir 4*!
-

King Krešimir nalazi se u povijesnoj jezgri Šibenika te nudi idealan spoj povijesne tradicije i modernih sadržaja. Hotel je smješten u palači iz 19. stoljeća koja je nekada bila u vlasništvu plemićke obitelji, a uključuje besplatan WiFi.

7

Elegantno namještene sobe imaju podesivi klima-uređaj, rasvjetu i TV kojima je moguće upravljati putem tableta dobivenog prilikom prijave. Gosti pomoću njega mogu zatražiti uslugu batlera ili se obratiti osoblju na recepciji. Sve sobe imaju modernu kupaonicu s tušem bez praga i bideom s elektroničkom regulacijom topline.

3

Hotelski à la carte restoran nudi specijalitete lokalne i mediteranske kuhine koje je moguće poslužiti na terasi. Švedski stol za doručak poslužuje se svakog jutra u restoranu. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno.

4

U neposrednoj blizini hotela King Krešimir Heritage nalazi se nekoliko znamenitosti, kao što su stara gradska vijećnica, tvrđava Šubićevac i crkva Sv. Barbare. Gradski muzej Šibenik i katedrala Sv. Jakova nalaze se na svega 2 minute hoda.

6

 

Dva noćenja u Superior dvokrevetnoj sobi sa uključenim doručkom za dvije osobe platite 237 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite