KAKO SPAVATE SA PARTNEROM? POLOŽAJ OTKRIVA SVE O VAŠOJ VEZI: Ako spavate kao G ILI H - IMAMO LOŠE VIJESTI!

Praktična žena
KAKO SPAVATE SA PARTNEROM? POLOŽAJ OTKRIVA SVE O VAŠOJ VEZI: Ako spavate kao G ILI H - IMAMO LOŠE VIJESTI!
Kao što svatko tko dijeli krevet zna, postoje plusevi i minusi kada spavate pored nekog. Evo što neki od najčešćih položaja govore o tom paru.

Kao što svatko tko dijeli krevet zna, postoje plusevi i minusi kada spavate pored nekog. Evo što neki od najčešćih položaja govore o tom paru.

pictures-2012-august-spavanje-952826203

A Ovaj položaj ulijeva povjerenje i najuobičajeniji je položaj za spavanje kod parova tijekom prve tri do pet godina. Objema stranama pruža maksimalnu razinu fizičke bliskosti.

B Položaj u kojem spavate okrenuti licem u lice je Rolls Royce u području intimnosti. Najčešće ga prakticiraju mladi parovi koji su toliko zaljubljeni i opsjednuti jedan drugim da ne mogu podnijeti pomisao razdvojenog spavanja.

C Ovo je kao ‘spooning’, ali nešto razdvojenija verzija, a cilj joj je balansiranje potrebe za prostorom i potrebe za bliskosti’, pa u tom slučaju partnera dodirujemo samo rikom, koljenom ili nogom. Ovaj položaj najčešće prakticiraju osobe koje su u braku ili vezi dulje od pet godina, pa se osjećaju dovoljno sigurnima da u svoj položaj za spavanje unesu malo prostora.

D Nekim parovima nije ugodno utvrđivati izravan fizički kontakt pa traže alternativne metode da bi došli do ‘slučajne’ bliskosti, poput noge koja ga ‘eto sasvim slučajno’ dodiruje dok ležite u krevetu. Ovakav položaj može upućivati na poznavanje, udobnost i kvalitetu odnosa, ali i neku drskost, poput tajnog koda.

E Ovakav položaj nikako nije dobar pokazatelj jer daje naslutiti da partner, svjesno ili ne, iz nekog razloga pokušava pobjeći od vas. trebali biste razgovarati o problemima koji postoje u vašoj vezi, a koji očigledno još nisu izašli na vidjelo nego vas potkopavaju iznutra. S druge strane, ako je vaš partner i inače nemiran spavač koji tijekom noći promjeni na stotine čudnih položaja, onda nema razloga za zabrinutost.

F Ovaj vam položaj ostavlja dojam kao da ste upravo primili veliki dar pun ljubavi, pogotovo ako prolazite kroz vrijeme krize i kada imate posebne potrebe. Ovo je doslovno kao da vas netko uzme ‘pod svoje krilo’, osjećate se zaštićeno i spokojno, a riječ je o položaju kojeg prakticiraju parovi koji očigledno dijele velike količine ljubavi i pažnje.

G Ovo je gotovo siguran pokazatelj da nešto nije u redu, bilo u vašem odnosu, pa jedan od partnera traži osamu na drugom kraju kreveta dok drugoga za to nije pretjerano briga, ili se jedan od partnera udaljava zbog osobnih problema koje proživljava sam sa sobom. Bilo kako bilo, vrijeme je da porazgovarate o stvarima koje više ne štimaju.

H Kako se nagomilavaju godine koje ste proveli u braku, sve se više javlja potreba da vratite privatnost u vaše navike spavanja. Neki parovi jednostavno kupe veći krevet kako bi i jedno i drugo imali potpunu i privatnu udobnost, dok se drugi okrenu upravo ovom položaju. Iako na ovaj način dobivaju privatnost i izoliranost, parovi se svejedno dodiruju leđima, čime si partneri međusobno daju do znanja da su bez obzira na sve tu jedno za drugog.

(Net.hr)

Ne propustite