BROJ MARADONINE DJECE BILA JE GLAVNA TEMA U MEDIJIMA: Supruga, zaručnica, mnogo ljubavnica, A EVO KOLIKO DJECE IMA

Aktuelno
BROJ MARADONINE DJECE BILA JE GLAVNA TEMA U MEDIJIMA: Supruga, zaručnica, mnogo ljubavnica, A EVO KOLIKO DJECE IMA
Osim po sjajnim izvedbama na nogometnom terenu, Maradona je poznat i po burnom privatnom životu te po tome što nije priznao mnogo djece za koju su njihove majke tvrdile da su njegova.

Osim po sjajnim izvedbama na nogometnom terenu, Maradona je poznat i po burnom privatnom životu te po tome što nije priznao mnogo djece za koju su njihove majke tvrdile da su njegova.

- Imao sam 13 godina kad sam izgubio nevinost. Bilo je to u podrumu, s jednom starijom damom. Poza: ja gore, a dama... Čita novine. Toliko joj je bilo dobro sa mnom - nasmijao se na svoj račun neponovljivi nogometni čarobnjak.

maradona-celebration-832x447

U dvadesetim godinama zaljubio se u Claudiju Villafañe s kojom se vjenčao 1989. godine. Na njihovu vjenčanju bilo je 1200 uzvanika, a goste je zabavljalo 80 glazbenika. U svadbenoj torti bilo je sakriveno čak 99 zlatnih prstenova. Iako ju je, kako je rekao, beskrajno volio, nije joj mogao biti vjeran.

diego-maradona-claudia-villafane-2

- Nisam bio svetac - rekao je Maradona komentirajući svoju nevjeru.

Njegovu je igru na Svjetskom prvenstvu u Meksiku 1986. zasjenila ljubavnica Cristiana Sinagra, trudna s njegovim sinom Diegom Armandom Maradonom Sinagrom. Godinama je Maradona odbijao priznati očinstvo, a sina je upoznao tek 2003. godine. Supruga mu je ipak oprostila nevjeru, a zajedno su dobili dvije kćeri - Dalmu i Gianninu koje su dugo bile jedina djeca koju je priznao.

- Moja jedina djeca su Dalma i Giannina. Ostalo je produkt mog novca i pogrešaka - govorio je Maradona, a tijekom braka dobio je i izvanbračnu kćer Janu, koju je priznao pod prisilom talijanskog suda.

Skandali su rezultirali bračnim krahom nakon 20 godina života s Claudijom, a broj Mara­donine djece ostao je fascinacija svih medija. Zna se da je 2013. njegova bivša partnerica Veronica Ojeda, koju je ostavio u četvrtom mjesecu trudnoće, rodila sina Diega Fernanda. No poslije se doznalo da to nije konačna brojka. Diego je proveo četiri godine na Kubi. Od 2000. do 2004. ondje se liječio od ovisnosti o drogama, družio se s tadašnjim kubanskim vođom Fidelom Castrom s kojim je raspravljao o politici i sportu te se zabavljao s kubanskim djevojkama. U četiri godine na otoku uspio je napraviti čak troje djece.

- Uživao je ondje u noćnom životu, a poslije razvoda braka često ga se moglo vidjeti s tamošnjim tinejdžericama. Katkad i s više njih odjednom - rekao je neimenovani izvor o nogometašu koji, kako je zasad poznato, ima osmero djece.

Zamjerila mu se naposljetku i bivša supruga koju je optužio da ga je opljačkala. Navodno mu je s računa nestalo osam milijuna eura pa je tada već umirovljeni nogometaš angažirao istražitelje, a trag je vodio prema Claudiji. Istraga je pokazala sumnjivo povećanje broja nekretnina u vlasništvu Claudije Villafañe, uključujući tri stana u Miamiju, kao i više od dva milijuna eura na računu u Urugvaju.

- Ne mogu vjerovati da mi je to napravila žena koju toliko dugo poznajem - izjavio je tada u potpunom šoku.

Njegove su kćeri, međutim, stale na majčinu stranu.

- Moja je majka najpoštenija osoba na svijetu. Kunem se u to. Znam da je medijima ovo zabavno, ali nama je bolno - rekla je Dalma.

Nakon što su mu dosadile jednonoćne avanture, skrasio se uz 30 godina mlađu Rociju Olivu koju je nakon pet godina veze odlučio zaprositi. Pred nju je kleknuo na proslavi njezina 28. rođendana pred 45 uzvanika, na kojoj je bila i njegovu kći Jana koja je zaplakala. Ni Maradona nije mogao suzdržati emocije pa je i on pustio suze radosnice, misleći kako će nakon 15 godina ponovno ući u brak.

ewragf2w45fd5igxbdptn43nke

- Sretna sam što mi je ovo posljednji rođendan kao slobodnoj djevojci te što sam ga proslavila s vama. Moje želje za ovaj rođendan jesu da budem sretna s Diegom, da moja majka i baka žive dugo i da sve koje volim budu zdravi - rekla je Rocio koja je prosidbu opisala kao romantičnu.
Otkrila je i kako ju je Maradona morao čak dvaput zaprositi. Naime, kada je prvi put izvadio dijamantni prsten i upitao hoće li se udati za njega, na pozornici je istog trenutka počeo pjevati španjolski pjevač El Polaco i Maradona nije čuo što mu je djevojka rekla. Kada je pjevač otpjevao svoje, Maradona joj je, uz smiješak, ponovno postavio isto pitanje pa je na kraju pristala nakon čega su dobili veliki aplauz gostiju koji su se ondje nalazili. Plan je bio da se vjenčanje održi u Argentini, nakon čega se novi bračni par trebao preseliti u Bjelorusiju i živjeti u vili vrijednoj 20 milijuna dolara. No ni taj put sreća nije bila dugog vijeka.

Problemi su nastali kada ga je Rocio tužila zbog navodnog duga od 5,7 milijuna eura, čak ga je i izbacila iz kuće koju joj je on kupio na dar.
Nakon toga mu se zdravstveno stanje, koje je ionako bilo loše, dodatno pogoršalo.

(Story.hr)

Ne propustite