SJEĆATE LI SE VUKAŠINA IZ OPERACIJE TRIJUMF: Doživio porodičnu tragediju, a evo kako DANAS IZGLEDA (FOTO)

Show
SJEĆATE LI SE VUKAŠINA IZ OPERACIJE TRIJUMF: Doživio porodičnu tragediju, a evo kako DANAS IZGLEDA (FOTO)
.

Vukašina Brajića se i te kako dobro sjećaju svi oni koji su u periodu između 2008. i 2009. godine gledali muzički talent šou-program "Operacija trijumf", u kom je osvojio visoko drugo mjesto.

Roker se i danas bavi muzikom, ali pod imenom "Rockin Hood".

- Dobro se nosim sa celom ovom situacijom sa koronom, iako je ovo bila izuzetno teška godina. Kada je definitivno proglašena pandemija, to se odrazilo na berzu i mnoge druge stvari i meni je veliki broj kriptovaluta propao, što je moj primarni vid zarade u ovom periodu. To se, srećom, oporavilo. Ali finansijski smo svi pukli. Posebno mi muzičari. I naša zemlja, i, u krajnjem slučaju, cijeli svijet - ispričao je Vukašin za "Kurir".

- Imao sam tu nesreću da mi je tata preminuo pred kraj tog prvog pika. Noć prije prve od tri svirke, koliko ih je bilo u onoj pauzi kada smo svi bili kao pušteni sa lanca. Tako da sam sada malo povučen od svega, ali radim na pjesmama - dodao je Brajić.

Osim toga, on je otkrio i da je svojevremeno bio menadžer jednog kluba, kao i da se digitalnim marketingom bavi od 2008. godine.

Evo kako on danas izgleda:

o8fk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1rjn01eqv8vzmm2nzhkymewyjayntcyzjljogiyngvizwyyndjlndaucg5nkzmczqjyaieaaq

foto: Instagram

npjk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0rbn01eqv8vywi4zjezndawm2mwmzfhm2njnwmxmjyymje2mza4njmucg5nkzmczqjyaieaaq

foto: Instagram

Ne propustite