OTKRILA NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Ova 4 znaka nek se dobro čuvaju! JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zanimljivosti
OTKRILA NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Ova 4 znaka nek se dobro čuvaju! JESTE LI MEĐU NJIMA?
.

Astrolog Aleksandra Bjeljac ističe da decembar neće biti nimalo lak

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva za "Telegraf" da će decembar biti više nego turbulentan mjesec posebno za ova četiri znaka horoskopa.

Decembar kao posljednji mjesec u godini donosi i posljednje udare. Numerološki Saturnovoj, a astrološki godini velikih gubitaka, blokada i preseka. Veliki oprez od sredine decembra. Od tada više ništa neće biti isto. Pogotovo veliki oprez za Strijelce, Ribe, Djevice i Blizance.

Nebo upozorava na splet događaja koji će uslediti od sredine mjeseca decembra. Konfiguracija stelijuma će se desiti u znaku Strijelca. Na nebu ćemo imati konjukciju Sunca, Mjeseca, Južnog čvora i Merkura, u tom velikom stelijumu će Neptun iz Riba praviti aspekt kvadrata dok će Mars pojačati konfiguraciju iz znaka Ovna, apsektom trigona i samim tim pojačati još jače dejstvo konjukcije u znaku Strelca.

Dakle, šesta planeta u aspektu "ludila i haosa". Mlad Mjesec koji će se dogoditi u Strijelcu otvoriće nova poglavlja u inostranstvu i globalno u cijelom svijetu, ali kao što znamo da Mlad Mjesec donosi novine i promjene ovoga puta one neće biti dobre.

Sama konjukcija Sunca i Mjeseca će biti u konjukciji sa Južnim mjesečevim čvorom. Oni koji se razumiju u astrologiju znaju da je Južni mesečev čovr mesto gubitaka, mesto patnje, ispaštanja, sudbine i karme. Spoj Južnog čovra sa tom konjukcijom će donijeti u cijelom svijetu masovne gubitke.

Kako je u cijelu priču umiješan i Merkur koji osim saobraćaja, razuma, misli, razmišljanja, govora, dokumentacije, papirologije, kretanja označava i disajne puteve, gornji dio pluća, ruke, prste, u startu vidimo velike gubitke naroda u celom svetu izazvane pandemijom korona virusa.

Sem toga tih dana biće učestale, nažalost, saobraćajne nezgode, pa se i tu dodatni oprez preporučuje. Na cijeli taj stelijum vidimo i Neptuna koji će praviti kvadrat na taj stelijum, u znaku Strijelca pa će mnogi biti rasijani, u svijetu će se plasirati neke neistine u vezi sa pandemijom.

Kada je riječ o prevarama i podvalama, moguće je da će doći do plasiranja nekih stvari koje naizgled mogu delovati kao dobre, ali će se ispostaviti suprotno.

Možemo očekivati pobune i nezadovoljstva. ijCeloj toj priči se pridružuje i Mars, aspektom trigona na planete u Strelcu, gdje će otvoriti energiju tih loših događaja, pokrenuće pobune, masovne proteste, ali i dosta stradanja u celom svetu.

Od tih dana biće uvedene nove restrikcije, drastično povećanje oboljelih, komplikacije i problemi u svim sferama života. Mlad Mjesec će svoje dejstvo držati do samog kraja godine, pa upravo u drugom dijelu decembra se savjetuje veliki oprez, izbjegavajte masovna okupljanja, koristite zaštitne maske, pojačajte dezinfekciju i gledajte da što više budete izolovani, da izbegnete sva potencijalna mesta širenja zaraze koje nam virus nameće.

Savjetuje se veliki oprez na autoputevima, ne sjedajte za volan ako ne morate, ako sedate gledajte da to činite odmorni, koncentrisani, jer biće naglašene nervoza, napetost, rasejanost zbog nepovoljnog aspekta Merkura i Neptuna.

Prisutna će biti i razdražljivost, loši snovi, teško ćete spavati ili teže se buditi.

Ovo su samo neke od pretpostavki koje se mogu realizovati, ali nadajmo se da će se nebo smilovati i da će ova dešavanja biti ublažena i proći bez većih šteta, gubitaka.

Za sve one kojima se natalnoj karti nalazi neka planeta u drugoj dekadi Strijelca, tačnije od 18. do 23. stepena, kao i Ribama, Djevicama i Blizanacima, savjetuje se veliki oprez, da se tih dana primire i sačekaju da aspekt prođe. Za pomenute znakove nije povoljno da započinju ništa novo vezano za posao, karijeru, jer će biti čist promašaj. Kupovine, prodaje i raznorazne propratne dokumentacije koje su potrebne, ispostaviće se kao gubitne.

Sva potpisivanja, dogovori, pregovori, kao i podizanje kredita, izbjegavajte jer neće biti u vašu korist.

Predstoje nam velike promjene, turbulencije i izazovi, ali opet nadajmo se da će kosmos biti blag poslije svega što nam je donio i pokazao ovom 2020. godinom.

(telegraf.rs)

Ne propustite