Central Inn 4* - Zlatibor: Mjesto gdje dobra zabava, mir i opuštenost već pri prvom dolasku postaju Vaši jedini saveznici!

Aktuelno
Central Inn 4* - Zlatibor: Mjesto gdje dobra zabava, mir i opuštenost već pri prvom dolasku postaju Vaši jedini saveznici!
-

U samom srcu Zlatibora, nedaleko od jezera i centra svih dešavanja, ušuškan je Central Inn – novi kompleks apartmana.

5

Svoj kutak za uživanje možete pronaći u našim novoizgrađenim, komfornim apartmanima, koje birate u zavisnosti od vaših potreba. Izaberite svoj savršeni apartman i neka vaš odmor na jednoj od najljepših planina Srbije počne! 

2

Objekt Central Inn nalazi se na Zlatiboru, a nudi besplatan WiFi, restoran, bar i terasu. Ovaj apartman s pogledom na grad uključuje popločani dio dvorišta, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i pločom za kuhanje te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

4

U objektu Central Inn poslužuje se kontinentalni ili bife doručak. Okolica je popularna među ljubiteljima skijanja. Mokra Gora udaljena je 41 km, a Kaluđerske Bare 37 km.

3

 

Odaberite opciju koja Vam najviše odgovara i uživajte u svim ljepotama Zlatibora!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite