"Zašto ovo nisam ranije znala, IDEM ODMAH DA BACIM PEGLU": Mila je podijelila trik za SAVRŠENO ISPEGLAN ČARŠAV BEZ PEGLANJA i ljudi su oduševljeni

Objavljeno:23.11.2020 - 08:16
A A A Times Arial

Mila je na Tik-Tok okačila svoju caku uz pomoć koje postiže da joj je čaršav zategnut, a da peglu ni ne pipne, piše "Zena.blic.rs".

U snimku koji je okačila Mila objašnjava da je sve što vam treba prskalica koju ćete napuniti običnom vodom.kt5k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtmpfn01eqv8vzje3m2e4yzi2zmy2ywm3zmi5mtgyyjcyzjvhndc0mwmuanbnkzmczqkeaieaaq

Kada operete čaršav, raširite ga preko kreveta. Potom krenite da prskate običnom vodom, ali gledajte da prskalica ne ispušta krupne kapljice, već samo fine, sitne kapljice. Kada primijetite da nabori nestaju, krenite da zatežete čaršav ispod dušeka.

- Nastavite da prskate dok čvrsto zatežete čaršav. Vidjećete kako nabori nestaju - kaže Mila dok pokazuje savršeno ispeglan čaršav.

Gledaoci su podeljeni što se tiče ovog trika. Dok neki poručuju: "Ovo je čarolija, zašto mi niko nije ovo ranije otkrio, idem odmah da bacim peglu", drugi se pitaju kako li je onome ko će leći u taj vlažni čaršav. Međutim, Mila tvrdi da čaršav nije vlažan, a da se ovaj trik koristi u svim hotelima.

TikTok

null

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!