SJEĆATE LI SE ODREDA ZA ČISTOĆU? ŽENE SA BALKANA SU BILE LUDE ZA EMISIJOM: Evo kako izgledaju Kim i Aggie i čime se bave sada, NE BISTE POGODILI

Praktična žena
SJEĆATE LI SE ODREDA ZA ČISTOĆU? ŽENE SA BALKANA SU BILE LUDE ZA EMISIJOM: Evo kako izgledaju Kim i Aggie i čime se bave sada, NE BISTE POGODILI
..

U šest sezona uspješno se prometnula u jednu od najomiljenijih emisija prvog desetljeća 21. stoljeća, polučila je internacionalni uspjeh te je prikazivana u 17 zemalja, a iz nje su proizašla dva spin offa te jedan priručnik za održavanje čistoće doma. 

screenshot-3

Naravno, uspjeh emisije je nagnao brojne druge zemlje da osmisle vlastite verzije odreda za čistoću. Mi smo se pak zapitali gdje su danas kraljica čistoće Kim i detektivka za prljavštinu Aggie, bave li se još čišćenjem domova ili su svoje metle i rukavice ipak okačile o klin?!

screenshot-4

Kim Woodburn 

screenshot-5

Premda je u ožujku proslavila 78. rođendan, Kim Woodburn ne posustaje. Po završetku snimanja emisije koja ju je proslavila ova 'kraljica čistoće' pretvorila se u pravu zvijezdu reality televizije. Između ostalog, nastupala je u showovima 'I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!' te 'Celebrity Big Brother', a može se pohvaliti kako je u oba stigla do samog finala.

Premda u osmom desetljeću života, Kim je iznimno aktivna na društvenim mrežama, osmislila je samostalni kazališni show te ima i vlastitu odjevnu liniju. Posljednjih 40 godina u braku je s bivšim policajcem Peterom Woodburnom, no par nema zajedničke djece.

Kim je 2006. godine napisala i autobiografiju nazvanu 'Unbeaten' u kojoj je progovorila o svom odrastanju i ranoj mladosti. Priznala je kako je bila žrtva obiteljskog nasilja, a čitateljima je otkrila i kako je najtraumatičniji događaj u njezinom životu bilo rođenje mrtvorođenog djeteta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Woodburn (@kimwoodburn)

Aggie MacKenzie 

Baš poput svoje kolegice Kim, metlu o klin okačila je i detektivka za prašinu Aggie MacKenzie. Ipak, ova 65-godišnja književnica i novinarka nije zauvijek napustila branšu koja ju je proslavila pa tako redovito dijeli svoje savjete u kolumnama koje piše za neke od renomiranih britanskih magazina.

screenshot-6

No, njezin profesionalni interes posljednjih je godina u prvom redu usmjeren na podučavanje joge pa tako trenutno drži online satove. Umjesto brisanja prašine i uklanjanja mrlja, vrijeme danas radije koristi kako bi savladala neki novi recept koji rado dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

Po završetku snimanja emisije 2009. godine otkrila je kako se razvodi od tadašnjeg supruga, arhitekta Matthewa Goulchera s kojim je dobila dvojicu sinova. U svom posljednjem intervjuu iz svibnja ove godine, Aggie je otkrila kako je ponovno sretno zaljubljena da te punim plućima uživa u životu. "Tijekom godina naučila sam biti zahvalna. Shvatite kako sa starenjem sve više dana ostaje iza vas, a sve je manje njih pred vama. Tada jednostavno morate prihvatiti i njegovati svaki trenutak te pronaći način da uživate u njemu", otkrila je za Belfast Telegraph.


Inače, mnogi obožavatelji 'Odreda za čistoću' nisu upoznati s podatkom da dvije dame ne komuniciraju od 2007. godine. Tada je došlo do velike svađe, a premda su se u narednim godinama nastavile zajedno pojavljivati na malim ekranima, kontakt među njima je bio sveden na minimum. Po svemu sudeći, ratnu sjekiru još uvijek nisu zakopale...

Novi.ba/ 24sata.hr

Ne propustite