ODABERITE JEDNU STAZU I OTKRIJTE ŠTA VAS ČEKA, JEDNA DONOSI LOŠE VIJESTI: Najtačniji test do sada

Zanimljivosti
ODABERITE JEDNU STAZU I OTKRIJTE ŠTA VAS ČEKA, JEDNA DONOSI LOŠE VIJESTI: Najtačniji test do sada
.

Odaberite stazu s gore navedene slike i pogledajte kamo vodi put koji ste odabrali u životu!


screenshot-3

1. Put Drugog svijeta

Imate osjećaj da ne pripadate ovom svijetu. Čak i od djetinjstva volite gledati svijetlo noćno nebo i pitate se gdje je vaš pravi dom. Tražite drugu stvarnost.

Znanstvena fantastika, mitologija i gotička romantika su vaša omiljena tematika. Imate mogućnost napraviti nešto posve novo, čak i ako će to biti izazov za ostale pokraj vas.

2. Put vila

Vaš put je put osjetljivost, ljubaznosti i iskrene empatije. Vaši snovi, vaše vizije, strasti i vaše želje čine da se osjećate kao vila u ovom okrutnom svijetu. Iako ste doživjeli mnoga razočarenja i izuzetno ste ranjivi, još uvijek osjećate da će neko vilinsko biće promijeniti ishod.

Vjerujete u moć Dobrote. Romantika je dio vas. Volite poeziju, klasičnu glazbu i jazz i uživate u ljepoti svakog oblika.

3. Put Mistika

Ovo je Put starih načina. Labirint je put onih koji traže istinsko prosvjetljenje, koji uvijek traže istinu svijeta. Simbol alkemičara i okultnih škola – labirint pokazuje putovanje duše prema čarobnim područjima.

Zainteresirani ste za čarobnjaštvo i antičke religije. Simboli i rituali važni su vam. Volite staru tradicionalnu glazbu i volite drevna učenja.

4. Put probuđenih

Ovo je put Duhovnosti. Sunce se diže, a noć će opet iza toga doći. Međutim, znate da će sunce ponovno izaći. Vaši mrtvi preci vode vas i vi ćete dobiti puno pomoći kroz snove i vizije. Emocija je važnija od Logike.

Čitali ste knjige velikih učitelja koji su naučili kako možemo nadmašiti našu prirodu i želite se suočiti sa strahom od smrti. Volite neobičnu glazbu i uživate u apstraktnoj umjetnosti.

5. Put intuitivnih

Život nema granica za vas. Čini se da vas intuicija vodi u vašem životu. Baš kao i put u vodi, čini se da prkosite gravitaciji. Vjera je vaše oružje i iako vas mnogi vaši prijatelji odgovaraju od toga da nastavite tim putem, znate da ste napravili pravi izbor.

Vi uvijek nalazite rješenje kada ga nitko drugi ne može pronaći. Volite putovati, čitati moderne romane i imate zanimljivu i uspješnu karijeru.

6. Put Majke Prirode

Vi razumijete više nego itko da smo dio ovog svijeta. Uvijek ste bili bliski elementima prirode i nekako se osjećate povezano s kraljevstvom životinja. Štoviše, uvijek ste bili privučeni magijom bilja i moći stabala.

Volite živjeti na selu, daleko od gradskog previranja. Vaše su ideje harmonične, a vaša obitelj vas čini sretnim. Čitate stare priče i knjige o povijesti. Vaša omiljena glazba su zvukovi koje čujete na mirnom mjestu.

Novi.ba/Atma

 

Ne propustite