PIJANA MILJANA SE DOTETURALA DO DJEČIJE KOLIJEVKE, PA UČINILA NEZAMISLIVO! Isplivao Miljanin snimak iz apartmana, STRAŠNO

Aktuelno
PIJANA MILJANA SE DOTETURALA DO DJEČIJE KOLIJEVKE, PA UČINILA NEZAMISLIVO! Isplivao Miljanin snimak iz apartmana, STRAŠNO
,

Od kako je započela vezu sa Lazarom Čolićem Zolom, Miljana Kulić pravi velike probleme svojoj majci Mariji, koja je krajnje razočarana životom koji vodi sa Zolom, kako zbog neurednog života, alkohola i opijata koji se sve češće spominju, tako i zbog činjenice da je njihov jedini izvor prihoda rijalti ili kocka, ukoliko ih sreća posluži. 

Ipak, ono što je najdramatičnije je činjenica da je Miljana zapostavila svoje dijete, maloletnog sina Željka Kulića, a to je njena majka Marija više puta pomenula ranije, ali i sada. 

1-9
Miljana gotovo da više i ne spominje dijete, a sada je isplivao snimak od prošle godine, kada je Miljana nakon pijanke došla u apartman, a tamo su je sačekale Marija i tadašnja dadilja Klara. 

- Sram te bilo, budem li te još jednom uhvatila da piješ, ja ću te udariti, evo kažem ti ovde pred majkom. Došla si noćas mrtva pijana, ne možeš da stojiš ljubiš praznu koljevku, ne znaš ni gdje ti je dijete - vikala je Klara na Miljanu. 

- Znam, spava na krevetu - rekla je Miljana. 

- Na krevetu, pojma ti nemaš - rekla je Klara. 

 - Sramota je šta radiš zbog svog rođenog djeteta - urlala je dadilja na Miljanu. 

Cijelu situaciju pogledajte ovdje.  

Novi.ba/SD

 

Ne propustite